Succes bij jongen van 8 jaar met ODD

Irene zegt:

10/01/2011 om 12:46
 
Hallo Mireille,

Vorig jaar december heb ik U gevraagd of de MIR methode ook voor een ODD kind kan. Op 6 december heeft onze kleinzoon, waarbij werd gezegd dat hij ODD heeft, de MIR methode gedaan zowel voor de kinderen als voor de volw. Hij wordt deze week 8 jaar. Ook bij hem is verteld dat het een oude ziel is. Met goede resultaten. Hij zit op een Spec. onderw. Gebruikte valeriaan tabl.voor kinderen.Toen hij op 6 dec. met de MIRmeth. is begonnen, werd het de eerste week alleen maar erger. Hij moest extra tabl. gebruiken. Vanaf 13 december heeft hij tot nu toe GEEN enkele tabl. meer nodig. Hij doet uit zichzelf de methode söchtends en als hij in bed ligt. Dus al een maand ZONDER medicatie. GEWELDIG toch!!!!
Ook wij zijn als opa en oma mee begonnen. Mijn man is hartpat. heeft een ICD en heeft atritisch psoriatica. Hij is met de nummers 5 en 7 gestart en sinds kort doen we samen alles. Ook bij hem werd het eerst erger. Hij begon erg uit zijn mond te ruiken. Maar na 3 weken is dit ook nu weg. Ook ik ben nu een stuk rustiger geworden. We blijven dit door doen.
Mireille, bedankt dat ook wij deze methode met succes hebben kunnen toepassen. Ik zal dit zeker ook aan andren doorgeven. BRAVO en GA ZO DOOR.!!!!

Liefs en de hartelijke groeten en natuurlijk ook nog de beste wensen voor 2011.

Irene

 

Beste Irene,

Als jullie ’s wisten hoe ongelooflijk blij ik ben met jullie bericht. Het is de eerste keer dat ik een duidelijke succeservaring hoor van een kind met een diagnose in het speciaal onderwijs. Ik plaats jullie bericht ook even extra in de Nieuwsberichten bij Autisme. Zouden jullie hem de complimenten willen geven dat hij de MIR-Methode zo fantastisch goed blijft volhouden! Jullie zullen wel trots op hem zijn, want dat voel ik hiervandaan ook zelfs.
Ik hoor het heel graag hoe het met hem verder gaat, want dit is erg hoopgevend voor meer kinderen.
Trouwens, het oude ziel verhaal is iets wat hier wel van belang is. Kinderen met ODD zijn meestal gevoelige kinderen die sterk kunnen reageren op de frustraties die volwassenen bij zich dragen. We leven tenslotte in een beetje gekke wereld, waarin we kinderen vaak verplichten dingen te doen, die ze op dat moment niet graag doen, of gewoon nog niet kunnen.

Ik hoor heel graag weer van jullie en de hartelijke groeten aan die wijze jongen van 8!
Mireille Mettes


Reacties zijn gesloten.