Snurken is aan te pakken met de MIR-Methode

De MIR-Methode is een zelfhelingsmethode die, achteraf gezien, heel bijzonder in elkaar steekt. Door de vele testen die ik deed tijdens mijn praktijkuren met mijn cliënten, ontdekte ik de 9 stappen die nodig zijn om je algehele vermogen tot zelfheling in gang te zetten. Dat de MIR-Methode een antwoord is op vele kwalen en ongemakken, bleek later. Wat dat betreft is snurken een mooi voorbeeld. Veel mensen snurken, zonder dat ze daar last van hebben, maar hun partners des te meer.
Mijn theorie over snurken, wat ik heb kunnen vaststellen met spiertesten, is dat mensen die snurken, overdags niet zeggen wat ze zouden willen zeggen. Het gaat dan om hetgeen ze in hun hart voelen. Veel mensen zijn onzeker, bang of verlegen en durven niet openlijk over hun diepere gevoelens te praten, uit angst uitgelachen te worden, of erger. Het mooie van de MIR-Methode is dat er op vele fronten hieraan wordt gewerkt. Angst verdwijnt via stap 4. Meridianen zuiveren, via stap 5. Alle tekorten aanvullen en stap 6 Hormoonstelsel in evenwicht brengen, terwijl het versterken van je zelfvertrouwen wordt opgebouwd via Stap 3. Vader loskoppelen. Moeder loskoppelen, stap 7. Basisbehoeften aanvullen en stap 8. Chakra’s en aura optimaliseren. Wanneer stap 9. Missie verduidelijken langzaam in werking gaat, wordt een grotere innerlijke drive wakker, die ervoor zorgt dat mensen steeds meer naar de kern gaan van waarvoor ze hier zijn. Mensen krijgen dan een steeds grotere behoefte om zich uit te drukken, te zeggen wat er in ze om gaat, of iets te creëren waarmee ze hun binnenste naar buiten brengen. Het is dan een kwestie van tijd en het snurken zal vanzelf afnemen.Reacties

Snurken is aan te pakken met de MIR-Methode — 3 reacties

 1. Mijn partner snurkt ook, heel vervelend en al een paar jaar. Een paar maanden geleden heeft hij daarvoor een bezoek gebracht bij de huisarts, die gaf aan dat het raadzaam was eerst eens wat middelen tegen snurken te proberen.
  Na wat proberen heeft hij een tong stabilisator gekocht (deze trekt de tong iets naar voren waardoor deze tijdens de slaap in verslapte toestand niet meer gaat vibreren tegen de huig) dit zorgt ervoor dat het snurk geluid weg gaat.

  Een echte aanrader!

  Groet,
  Sabine Veens te Zaandam

 2. Als de partner die snurkt niets met de mir-methode wil doen, kan zijn partner hem/haar dan ook behandelen tegen snurken doir zijn/haar naam voor de 9 stappen te noemen? Hartelijke groet Marjoleine Benjamens

  • Beste Marjoleine,

   Als de partner toestemming geeft, mag iemand het voor de partner doen. Dan noem je voor elke stap de naam van de partner, dus in totaal bij elke stap 3x!
   Zie ook vraag 17 van de Veelgestelde Vragen.

   Veel succes voor degenen die het betreft!
   Mireille Mettes

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

* Vul alleen je voornaam in!