Home » Artikelen » Snurken is aan te pakken met de MIR-Methode

Reacties

Snurken is aan te pakken met de MIR-Methode — 3 reacties

 1. Mijn partner snurkt ook, heel vervelend en al een paar jaar. Een paar maanden geleden heeft hij daarvoor een bezoek gebracht bij de huisarts, die gaf aan dat het raadzaam was eerst eens wat middelen tegen snurken te proberen.
  Na wat proberen heeft hij een tong stabilisator gekocht (deze trekt de tong iets naar voren waardoor deze tijdens de slaap in verslapte toestand niet meer gaat vibreren tegen de huig) dit zorgt ervoor dat het snurk geluid weg gaat.

  Een echte aanrader!

  Groet,
  Sabine Veens te Zaandam

 2. Als de partner die snurkt niets met de mir-methode wil doen, kan zijn partner hem/haar dan ook behandelen tegen snurken doir zijn/haar naam voor de 9 stappen te noemen? Hartelijke groet Marjoleine Benjamens

  • Beste Marjoleine,

   Als de partner toestemming geeft, mag iemand het voor de partner doen. Dan noem je voor elke stap de naam van de partner, dus in totaal bij elke stap 3x!
   Zie ook vraag 17 van de Veelgestelde Vragen.

   Veel succes voor degenen die het betreft!
   Mireille Mettes

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

* Vul alleen je voornaam in!

P.S. Je reactie zal niet meteen zichtbaar zijn op de website, omdat die eerst door ons gelezen wordt. Soms kan dat even duren wanneer we veel reacties ontvangen. Hartelijke groeten, Team MIR-Methode.