Home » Artikelen » 223. Resultaten onderzoek om te stoppen met roken.

Reacties

223. Resultaten onderzoek om te stoppen met roken. — 8 reacties

  • Beste Gertrude,
   Ik ga eerst kijken wat de resultaten zijn met de groep mensen die stoppen met roken. En ja, stoppen met alcohol zou inderdaad een super idee zijn!
   Groetjes, Mireille

 1. Beste Mireille
  Door de MIR-Methode ben ik na 35 jaar zwaar gerookt te hebben !
  Nu twee jaar gestopt
  Dank jewel
  Gr Pia

 2. doe al heel lang de mir methode en vraag nu ook al maanden mag ik verlos worden van mijn rookverslaving maar helaas nog zonder resultaat hoop echt dat het gaat werken

 3. Ik heb een jaar lang voor de 9 stappen “rookverslaving loslaten” gezegd.
  Ben 17 feb gestopt en niet meer gerookt. Ook geen jointje meer…
  Heb in januari en begin februari pleisters gebruikt, ben door een depressie gegaan maar het voelt nu goed.
  Ben iets zwaarder, wat altijd een dilemma was om te stoppen, maar mijn mond en tandvlees voelt veel beter, en het fijnste is ik stink niet meer naar rook!

 4. Hallo Mireille

  Ik zeg voor de 9 stappen altijd ” rookverslaving loslaten” is dat krachtig,genoeg, ik kan al langer zonder sigaret, soms heb ik er geen moeite mee, andere keer maakt het me nerveus geen sigaret te kunnnen opsteken, en ik maak me enorm druk als mijn moeder me er steeds op wijst, dan pak ik er zeker één, want dan doet ze me er weer aan denken. en ik maak er me ook soms druk over dat ik het niet kan laten, en zou het helpen als ik ” rookverslaving loslaten ” meerdere keren alleen herhaal zonder de andere stappen?

  • Beste Cecile,
   Ja, die zin is krachtig genoeg. Ga er vanuit dat het de nodige tijd (kan 4 maanden zijn) vergt om de verslaving helemaal uit je systeem te krijgen!
   Veel geluk!
   Groetjes, Mireille

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

* Vul alleen je voornaam in!

P.S. Je reactie zal niet meteen zichtbaar zijn op de website, omdat die eerst door ons gelezen wordt. Soms kan dat even duren wanneer we veel reacties ontvangen. Hartelijke groeten, Team MIR-Methode.