Ouders van ASS’ers op handen dragen

Als mijn veronderstellingen kloppen dat we heel dankbaar mogen zijn voor het ontvangen van Autistische kinderen en kinderen met een aan Autisme verwante stoornis (ASS’ ers), dan zouden wij de ouders van ASS’ ers op handen moeten dragen. Zij zorgen dag en nacht voor deze kinderen die door hun enorme gevoeligheid speelbal zijn van allerlei emoties en energieën om hen heen. Vele van deze ouders gaan door zware tijden heen en heel vaak leidt dat tot scheiding, omdat het huwelijk van de ouders enorm onder druk komt te staan. Omdat er nog zo weinig duidelijk is over de Waarheid rondom deze kinderen, worden de ouders enorm heen en weer geslingerd tussen allerlei instanties en mensen met goedbedoelende adviezen.

Een paar dingen die volgens mij Waarheid zijn over deze kinderen:

– ze hebben energetisch een enorm hoge trilling, waardoor ze niet goed matchen met de gemiddelde normale menselijke trilling.

– door de hoge trilling helpen ze iedereen om hen heen met genezing/heling. Dit betekent dat je behoorlijk emotioneel kunt worden (verdriet, agressie) als je bij hen in de buurt bent. Weet/besef dat het je eigen oude stukken zijn die aan de oppervlakte komen! (En dan meteen de MIR-Methode even doen!)

– ze zijn sterk telepatisch

– ze zijn door hun telepatische vermogens in staat om contact met elkaar te leggen. Volgens mij zijn ze daarmee met elkaar aan het werk om de gemiddelde mens te stimuleren in hun ontwikkeling. Ik ben ze daarvoor enorm dankbaar en erg gelukkig dat ze naar ons toe zijn gekomen.

Kortom, alle ouders van deze kinderen moeten we op handen dragen en ze alle steun geven die we ze kunnen bieden!


Reacties

Ouders van ASS’ers op handen dragen — 2 reacties

 1. Zo herkenbaar, waar mijn zoon ook komt, altijd maakt hij heel heftige reacties los bij mensen, vooral heel heftige agressieve reacties. Hij hoeft er vaak niet eens wat voor te doen.
  gr ~Bianca~

  • Hallo Bianca

   Ik wens je veel wijsheid in de begeleiding van je zoon. Volg daarbij telkens je hart.
   Je hebt een mooie taak, maar het is niet altijd eenvoudig, zeker niet door de reacties uit de omgeving.

   Warme groet,
   Mark Kipp, namens Mireille