Nieuwsbrief MIR-Methode september 2012

“Ik weet niet hoe de zomerperiode voor u was, maar voor mij was het er een van bezinning, loslaten en in mijn kracht gaan staan. Het is een aparte ervaring om langzaamaan van binnen te voelen wat een enorme kracht er in me schuilt en hoe graag ik de MIR-Methode in de wereld wil zetten. Deze intentie en enorme innerlijke drive gaat nu in Nederland en daarbuiten plaats vinden. In de vorm van toegankelijke cursusdagen en webinars voor alle mensen. Ik vind het van belang dat alle kennis van de MIR-Methode toegankelijk is voor iedereen, zodat iedereen er voordeel aan kan hebben. Kennis in handen van mensen die merken dat het werkt, verspreidt sneller dan het licht en geeft handen en voeten aan Wereldvrede.” Mireille Mettes

Resultaten

In de afgelopen periode zijn er weer veel resultaten gemeld.

Aan Mireille persoonlijk verteld:

 • Vrouw van ca. 50 jaar heeft een stoma, maar sinds 2 maanden is haar endeldarm weer gaan werken, waardoor ze 3 van de 5 keer weer gewoon naar de wc kan. Ze is er zo ongelooflijk blij mee, maar durfde het niet op de website te zetten.
 • Vrouw in Duitsland van ca. 55 jaar vertelde dat haar zoon sinds z’n 11e epilepsie had. Onlangs was hij voor onderzoek in het ziekenhuis, waar uit de hersenscans bleek dat er geen enkel spoor meer te vinden was van zijn epilepsie. Zijn medicijnen mocht hij stoppen van de specialist. De jongen is inmiddels 22 jaar.

Veel mensen schrijven nog geen resultaat op de website, omdat ze het lastig vinden om te formuleren. We hopen dat u dan iemand kunt vinden die het voor u op wilt schrijven.

MIR-Methode Intentiemiddag 26 augustus 2012

Mireille: “Op zondag 26 augustus hield ik mijn eerste bijeenkomst weer sinds lange tijd. In een prachtige zaal op Mennorode, Elspeet, kwamen ruim 50 mensen bij elkaar die samen met mij de MIR-Methode wilden doen. Iedereen nam namen mee van mensen die heling nodig hadden, en ook briefjes met daarop wensen voor een fijnere wereld. Door middel van spiertesten werd duidelijk welk onderwerp we met deze specifieke groep mensen mochten doen. Vervolgens deden we als groep de 9 stappen voor dit onderwerp. Het was sterk uiteenlopend van ‘eerlijkheid’ tot en met ‘regeringsleiders’. Onze intentie was positieve energie te zenden, opdat wat zich mag ontvouwen, zich zou ontvouwen. De dag was prachtig, o.a. omlijst door het mooie zingen van Pauline Streuper en haar begeleider op gitaar en piano: Robbert Meijer. Ze brachten de liedjes ‘People, help the people.’, ‘Heal the world’ en ‘Imagine.’

Het samenwerken met een grote groep mensen is goud waard, omdat ik heb gemerkt dat we met onze gezamenlijke intentie zeer krachtig kunnen bijdragen aan een betere wereld. Het doen van de MIR-Methode in groepsverband heeft ook al bij veel mensen een extra krachtige werking gehad, in de zin dat ze merkten dat ze de dagen erna ineens knopen konden doorhakken en opvallend meer energie hadden.”

De volgende MIR-Methode Intentiemiddag is op vrijdag 14 september 2012, van 14.00 tot 17.00 uur.

Let op: voorwaarde voor deelname is dat u de MIR-Methode minimaal 4 weken heeft gedaan.

MIR-Methode Webinars

Mireille wil in de komende tijd meer mensen bereiken via internet webinars. Een van de doelgroepen, zijn de mensen die hun huis niet uit durven gaan, omdat ze pleinvrees hebben, of te moe zijn, of een huidaandoening hebben, waardoor ze zich niet in het openbaar durven te vertonen. Ook mensen die meer informatie willen hebben en een keer met Mireille zelf rechtstreeks contact willen hebben, kunnen meedoen. Mireille geeft een informatie-Webinar vanachter de computer. U kunt dan thuis vanachter uw computer naar Mireille kijken en luisteren, en via tekst chat vragen aan haar stellen. De Webinars zijn 5 euro en duren 1 ½ uur.

Nederlandstalige webinars: donderdag 6 en 27 september en 25 oktober 2012, van 10.00 – 11.30 uur. Aanmelden via: www.mirmethode.nl/producten/mir-methode-webinar/

Engelstalige webinar: vrijdag 28 september 2012, van 22.00 – 22.30 uur.
Aanmelden via: www.mirmethod.com/products/webinar-mir-method/

Spaanse MIR-Methode handboek

Het Handboek van de MIR-Methode is inmiddels vertaald in het Spaans. In Argentinië heeft Pablo Simeone het boek voor ons vertaald. Het is nu als e-boek te koop in de webwinkel. We hopen het in januari 2013 te kunnen laten drukken.

Politiek

Mireille: “Aangezien de MIR-Methode een zelfhelingsmethode is die mensen onafhankelijk maakt, ben ik erg geboeid door alles wat ons zelfstandig en vrij maakt. Ik vind het vooral belangrijk dat we als mensen zelf actie ondernemen en elkaar wakker maken en versterken. Er zijn zoveel dingen die we anders en fijner zouden kunnen hebben, als we onze krachten zouden bundelen. Omdat de verkiezingen in Nederland voor de deur staan en ik een aantal mensen heb gesproken van verschillende partijen, wil ik toch heel even aandacht geven aan drie partijen waartoe ik me aangetrokken voel: *Mens en Spirit*, *SOPN* (de Soevereine Onafhankelijke Pioniers Nederland) en de *Partij voor de Dieren*. Deze partijen hebben verkiezings-programma’s waarin werkelijk hele goede antwoorden staan op de huidige problemen in de samenleving. Ik zou u willen vragen er ’s naar te kijken, om ervan op de hoogte te zijn. Succes met kiezen!”Reacties

Nieuwsbrief MIR-Methode september 2012 — 13 reacties

 1. Hey Mireille.
  Mijn zoontje van 8 jaar heeft op zijn dijen en onderbuik last van waterwratjes. Ik zou graag de MIR-Methode op hem willen proberen. Welke zou ik best gebruiken? De MIR-Methode voor kinderen of die voor jongeren ? Met vriendelijke groeten, Isabelle.

  • Hey Isabelle.
   Dank je wel voor je vraag.
   Voor de waterwratjes heb je voldoende aan de 9 stappen. .
   Mochten er veel emoties loskomen dan kan je de MIR-Methode voor Kinderen gebruiken.
   Veel plezier en succes! Ik ben benieuwd naar het resultaat.
   Fijn als je dat wil laten weten, dat kan zo een grote ondersteuning zijn voor veel kleine en grote mensen.
   Met vriendelijke groet namens Mireille Mettes,

   Margreet Pielage

   MIR-Methode begeleider in Ommen
   http://www.terra-mater.nl

 2. Hallo Mireille,

  Een kennis van mij heeft op verschillende plaatsen van haar lichaam last van kleine wratjes, kan de Mir-Methode hierbij helpen ?

  Groetjes Monique

  • Beste Monique,

   Het beste wat je kunt doen, is het uitproberen! Gewoon de 9 stapen doen en afwachten.

   Ik hoor het graag of je kennis zichtbare veranderingen ziet!
   Hartelijke groeten,
   Mireille Mettes

 3. Hallo mireille,
  Mijn vraag is of ik de webinars op de donderdagen ook op een ander tijdstip via bv ustream en een wachtwoord zou kunnen volgen, ik ben geinteresseerd maar geef les op dat tijdstip.

  vriendelijke groet,
  Marja Smeets

  • Beste Marja,

   Ja, dat kan. Als je je gewoon aanmeldt, kan je later de opnames in je email ontvangen.

   Groetjes! Mireille

 4. Ik was bij de intentiemiddag en behalve dat ik het heerlijk vond om erbij te zijn en me daarna ook heel goed voelde werd ik de dagen erna steeds wakker met het liedje van Michael Jackson, Heal the world, wat we die middag met z’n allen gezongen hebben. Het valt me op dat ik tijdens het liedje ook enorm veel mensen om me heen zie/voel alsof het werkelijk een healingkracht heeft. Misschien leuk/belangrijk om er in te houden.

 5. Wij hebben vanmorgen de eerste bijeenkomst na de zomer van de Vooroudergroep weer gehad,samenwerken met onze spirituele voorouders. We hebben met de verkiezingen in zicht de MIR methode ingezet met de intentie dat iedereen vanuit zijn hart gaat stemmen,waarbij ieder van ons een prachtig beeld van Nederland, maar ook van de hele wereld gevisualiseerd heeft. Op mijn site is het verslag te lezen: http://www.margreeth-stoffers.nl/verkiezingen.html Een bijzondere ochtend. Dank je wel Mireille voor jouw gift aan de wereld.

  • Beste Marianne,

   Doe de MIR-Methode en tegelijkertijd ook de KinderMIR.

   Veel succes!
   Groetjes, Mireille Mettes

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

* Vul alleen je voornaam in!