Home » Artikelen » Nieuwsbrief MIR-Methode september 2012

Reacties

Nieuwsbrief MIR-Methode september 2012 — 12 reacties

 1. Hey Mireille.
  Mijn zoontje van 8 jaar heeft op zijn dijen en onderbuik last van waterwratjes. Ik zou graag de MIR-Methode op hem willen proberen. Welke zou ik best gebruiken? De MIR-Methode voor kinderen of die voor jongeren ? Met vriendelijke groeten, Isabelle.

  • Hey Isabelle.
   Dank je wel voor je vraag.
   Voor de waterwratjes heb je voldoende aan de 9 stappen. .
   Mochten er veel emoties loskomen dan kan je de MIR-Methode voor Kinderen gebruiken.
   Veel plezier en succes! Ik ben benieuwd naar het resultaat.
   Fijn als je dat wil laten weten, dat kan zo een grote ondersteuning zijn voor veel kleine en grote mensen.
   Met vriendelijke groet namens Mireille Mettes,

   Margreet Pielage

   MIR-Methode begeleider in Ommen
   http://www.terra-mater.nl

 2. Hallo Mireille,

  Een kennis van mij heeft op verschillende plaatsen van haar lichaam last van kleine wratjes, kan de Mir-Methode hierbij helpen ?

  Groetjes Monique

  • Beste Monique,

   Het beste wat je kunt doen, is het uitproberen! Gewoon de 9 stapen doen en afwachten.

   Ik hoor het graag of je kennis zichtbare veranderingen ziet!
   Hartelijke groeten,
   Mireille Mettes

 3. Hallo mireille,
  Mijn vraag is of ik de webinars op de donderdagen ook op een ander tijdstip via bv ustream en een wachtwoord zou kunnen volgen, ik ben geinteresseerd maar geef les op dat tijdstip.

  vriendelijke groet,
  Marja Smeets

  • Beste Marja,

   Ja, dat kan. Als je je gewoon aanmeldt, kan je later de opnames in je email ontvangen.

   Groetjes! Mireille

 4. Ik was bij de intentiemiddag en behalve dat ik het heerlijk vond om erbij te zijn en me daarna ook heel goed voelde werd ik de dagen erna steeds wakker met het liedje van Michael Jackson, Heal the world, wat we die middag met z’n allen gezongen hebben. Het valt me op dat ik tijdens het liedje ook enorm veel mensen om me heen zie/voel alsof het werkelijk een healingkracht heeft. Misschien leuk/belangrijk om er in te houden.

 5. Wij hebben vanmorgen de eerste bijeenkomst na de zomer van de Vooroudergroep weer gehad,samenwerken met onze spirituele voorouders. We hebben met de verkiezingen in zicht de MIR methode ingezet met de intentie dat iedereen vanuit zijn hart gaat stemmen,waarbij ieder van ons een prachtig beeld van Nederland, maar ook van de hele wereld gevisualiseerd heeft. Op mijn site is het verslag te lezen: http://www.margreeth-stoffers.nl/verkiezingen.html Een bijzondere ochtend. Dank je wel Mireille voor jouw gift aan de wereld.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

* Vul alleen je voornaam in!

P.S. Je reactie zal niet meteen zichtbaar zijn op de website, omdat die eerst door ons gelezen wordt. Soms kan dat even duren wanneer we veel reacties ontvangen. Hartelijke groeten, Team MIR-Methode.