Home » Artikelen » Nieuwsbrief MIR-Methode September 2011

Reacties

Nieuwsbrief MIR-Methode September 2011 — 6 reacties

 1. Wat geweldig dat er binnenkort een Turkse vertaling komt van de MIR methode. Ik werk als energetisch therapeut in Istanbul en kan de vertaling prima gebruiken! Dank je wel.
  Warme groet, Liza

 2. De Mir-methode heeft bij mij zoveel losgemaakt dat ik het niet zo snel kan weergeven. Het is zo heftig dat ik al een hele poos ben gestopt.Zodra het wat rustiger wordt in mijn lichaam ga ik weer beginnen.Wordt het op prijs gesteld wil ik er een verslag van maken.
  groetjes Thea.

  • Hallo Thea,

   Als het je te heftig wordt, kun je voor een aantal dagen alleen stap 5 en stap 7 aaien. Als je voelt dat je meer aan kan, pik je de 9 stappen op!

   Natuurlijk lezen we graag je resultaten! Dus als je dat wilt, meld die dan op de pagina “resultaten’.

   Ik wens je een mooie heling!

   Hartelijke groet,
   Mark Kipp, namens Mireille

 3. Bedankt voor de nieuwsbrief, zit toch nog met een vraagje, er wordt aangeraden
  om 4 weken achtereen de Mir. toe te passen en daarna als “onderhoud” een keer per week, maar ik vraag me af, dat als het goed voelt, kan men de Mir ook gewoon elke dag blijven toepassen zonder een pauze-tijd?.Ik heb zelf nl. het gevoel dat ik er langer meer door wil gaan (sinds juni)dat ik inderdaad ook meer rust ervaar. Heb een poosje gestopt de methode toe te passen en voel toch meer onrust, mischien extra sterk omdat ik ook in de over-gang 😉 zit.?…liefs Wilma

  • Hallo Wilma,

   In principe is 4 weken voldoende. Maar als het echt goed voelt voor jou om nog wat door te gaan, kun je dat doen.
   Laat het echter geen verslaving worden 😀

   Wellicht kun je nog een MIR-Methode therapeut bezoeken om een specifiek protocol voor je te maken. Die kan een versnelling bewerkstelligen in het genezingsproces door een persoonlijk protocol. Voel maar of dat bij je past.

   Ik wens je een mooie heling!

   Hartelijke groet,
   Mark Kipp, namens Mireille

 4. Dank je wel.
  Ik gebruik de MIR methode nog geregeld en merk dat de rust in mijn lijf terugkeert als ik het doe. Het is zeer waardevol en o zo makkelijk. Erg bedankt nogmaals ! Lieve groet, mooie dag. Diane.