Nieuwsbrief MIR-Methode November 2012

De printversie van deze nieuwsbrief kun je hier vinden.

“De MIR-Methode blijkt voor veel mensen een passende manier te zijn om je heling in eigen handen te nemen. Steeds meer mensen horen erover, proberen het uit en geven het aan anderen door. Het is een prachtige verspreidingsgolf die niet meer te stoppen is. Het blijft een feest om mensen te ontmoeten, zoals laatst op de therapeutenbeurs, die hun dank betuigen. We zijn vervuld van dankbaarheid dat zoveel mensen het willen omarmen en doorgeven, ook naar de landen waar mensen geen gezondheidszorg kennen. In Nederland werken we door aan het vervolmaken van de website, ondertiteling en vertalen van de website en producten om de MIR-Methode te onderbouwen. Dat de MIR-Methode je veel goeds mag (blijven) brengen en je mag steunen bij elke stap die je in je leven wilt zetten op weg naar het Houden van Jezelf & het Grote Genieten. Veel geluk!”. Mireille Mettes

Alle kennis naar de mensen

De kennis van de MIR-Methode gaat naar alle mensen. Wat eerst aan therapeuten en coaches werd geleerd, wordt nu op internet gezet. Het is mijn grootste wens dat jullie alle ontdekkingen die ik heb gedaan, leren kennen. Dat doe ik door de kennis om te zetten in video’s, zoals over Zelfliefde, of over Verslavingen. Ik heb de afgelopen maanden nieuwe video’s gemaakt, die voor mijn gevoel bruikbaar zijn voor veel mensen. Neem het tot je en voel wat je ermee wilt doen. Ik hoop dat het veel mensen zal bereiken, met als wens, zoals Birdy zong: ‘People, help the People’.

Nieuwe video’s

1. Korte introductievideo over de MIR-Methode. In 5 minuten weet je hoe je de MIR-Methode doet. Deze video staat op de homepage en is Nederlands ondertiteld: www.mirmethode.nl
(De video is in het Frans, Duits, en Engels zichtbaar op de homepage van elke taal. Op de Engelse website is de video ook in het Spaans ondertiteld.)

2. Zelfliefde zaaien met de MIR-Methode. De video is Engels gesproken en Nederlands ondertiteld, en is te vinden op: www.mirmethode.nl/video/allevideos/ De video is enorm steunend op het moment dat je je verdrietig, bang of boos voelt, of als je gewoon wat begrip nodig hebt.
(Franse, Spaanse en Engelse ondertiteling beschikbaar.)

3. Je verslaving overwinnen met de MIR-Methode. Deze video is Engels gesproken en Nederlands onder-titeld. Met 4 hele interessante inzichten waarom de MIR-Methode werkelijk kan helpen bij verslavingen:
1. Je geeft aan jezelf toe dat je een verslaving hebt.
2. Je ontdoet jezelf van chemicaliën in je hersenen die je verslaving in stand houden.
3. Je laat alle schuldgevoelens los die je misschien hebt naar je partner, kinderen, vrienden of familie.
4. Je wordt ongevoelig voor groepsdruk.
Je kunt de video over verslaving vinden op: www.mirmethode.nl/video/allevideos/
(Duitse, Spaanse en Engelse ondertiteling beschikbaar.)

4. Dierenvideo. Deze instructie-video is gemaakt door de Belgische dame Vivian van Dormael. Ze vertelt hartelijk en liefdevol over het gebruiken van de MIR-Methode bij dieren en demonstreert de MIR-Methode bij haar hond: www.mirmethode.nl/video/allevideos/. Dankjewel Vivian!

 

 

Orange Babies, Leonie Nijhof fietst door Namibië

Leonie Nijhof fietste in oktober 2012 door Namibië, om 4 projecten van Orange Babies te bezoeken en te steunen. Deze projecten zijn o.a. weeshuizen en opvanghuizen voor moeders en kinderen met HIV. Bij elk project heeft ze de MIR-Methode kaarten aan mensen kunnen aanreiken, fantastisch! De contrasten tussen Nederland en Namibië waren enorm.

In haar reisverslag verzucht Leonie nog maar weer ‘s: ‘Wat hebben we het toch goed, hier!’ Leonie, dankjewel dat je deze reis hebt gemaakt en dankjewel dat je de MIR-Methode naar Namibië hebt gebracht, naar mensen die het zo goed kunnen gebruiken. Klik hier om Leonie’s reisverslag te lezen (PDF).

Dankzij jullie donaties hebben wij Leonie MIR-Methode kaarten mee kunnen geven. Dankjewel donateurs en dankjewel Floor voor het ontwerp.

Laatste Engelstalige Webinar van 2012

Op zondag 25 november 2012 houd ik mijn laatste Webinar van 2012. Deze is in het Engels en is via internet te volgen. Je kunt dan vragen stellen (ook in het Nederlands), zodat je nog meer kunt leren over de MIR-Methode. De webinar is in het Engels om op die manier zoveel mogelijk mensen wereldwijd te bereiken. Je kunt je aanmelden voor dit webinar via: www.mirmethod.com/webinarReacties

Nieuwsbrief MIR-Methode November 2012 — 5 reacties

 1. Lieve Mireille,

  Beetje bij beetje, ben ik alles tot mij aan het nemen,

  je video’s, je artikelen.

  Ik zit in de derde week van jou MIR methode,

  deze week gestart met alle 9 stappen.

  Poeh, poeh, ik was al extreem vermoeid, maar nu…..

  Ik kon vaak last hebben, van zo beperkt zijn,

  door mijn vermoeidheid.

  Maar mijn zelfliefde is nóg sterker geworden,

  dat ik zo diep van binnen voel, dat dit klopt voor mij.

  De MIR methode klopt helemaal goed bij mijn hart, mijn pad.

  Ik zal binnenkort mijn benzodiazepines gaan afbouwen en stoppen.

  Ik vraag me af, wat ik voor jou kan betekenen……?

  De MIR methode aanreiken aan anderen,

  en liefdevol naar mezelf en anderen zijn.

  Zodat het van klein naar groot kan gaan….

  En de MIR methode draagt al bij aan wereldvrede,

  en het kan meer worden, als we met zijn allen,

  het doorgeven, people help the people.

  Mireille ik vind je een GROTE kanjer ! !

  Warme groet,

  Mara

 2. Beste Mireille,

  Het doet me een plezier dat je een Franse versie heb gemaakt voor de verspreiding van de MIR-methode. Daar heb ik op gewacht. Je hebt een natuurlijke manier van het Frans spreken gevonden. Jammer voor onze Franse vrienden dat deel 9 even zonder geluid is maar de tekst kan dat opvangen. Inmiddels heb ik deze video naar mijn Franse vriendenkring gestuurd en zal ik bij onze volgend rendez-vous over de MIR-methode zelf meer ( woordspeling !) kunnen vertellen.

 3. Morgen is mijn laatste dag van de MIR-Methode,voel mij beter in mijn vel zitten.
  Ben van plan om het zoals staat aangegeven later een keer per week te blijven doen
  Bedankt .

  • Ik ben al een hele tijd bezig en voel mij over de hele linie heerlijk in mijn vel steken.
   Had last van zuur en druk achter het borstbeen- is compleet weg.
   Ben idd ook gestopt na 4 weken,maar miste het en doe het nu gewoon elke dag 2x.Heb er voor mijzelf nog een paar regels aan toegevoegd.
   Reuze bedankt voor deze prachtige methode!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

* Vul alleen je voornaam in!