Home » Artikelen » Nieuwsbrief MIR-Methode Maart 2011

Reacties

Nieuwsbrief MIR-Methode Maart 2011 — 7 reacties

 1. Lieve Mireille,
  Aangezien ik 2 Duitse yogagroepen hier in Spanje heb, zou ik graag willen weten of ik jouw filmpje ook in het Duits kan inzien.
  Verder heb ik heupklachten (athrose), kan ik hiermee ook met de MIR-Methode aan de slag?
  Dank je voor het antwoord.
  Liefs,
  Nanni

  • Hallo Nanni,

   Mooi dat je de MIR-Methode wilt verspreiden. Dank je wel!
   De Duitse video komt eind deze zomer op de site te staan. Je weet dat er ook al Duitse kaartjes van de MIR-Methode zijn? Je kunt die bestellen op de website: http://www.mirmethode.nl/producten/

   Voor je heupklachten kun je zeker de MIR-Methode toepassen.

   Succes met je praktijk en voor jezelf een goede heling!

   Hartelijke groet,
   Mark Kipp, namens Mireille

 2. Na een ingreep door een kaakchirurg begon de wond opnieuw te bloeden.
  Ik werd er ‘s nachts wakker van.
  Eerst behandelde ik (slaperig) mijn kaak met QT.
  De wond bleeft bloeden.
  Toen ‘aaide’ ik 3 keer met ‘bloed stelpen’ en direct daarna stopte het bloeden.

 3. Hallo,
  Ik ben begonnen met de Mir-methode na een lezing. Ik heb diverse ziektes waaronder COPD en hartfalen. Sinds ik de methode toepas krijg ik (nu al 7 weken) enorme hoestbuien waar ik bijna in stik. Eerst had ik er koorts bij maar dat is nu over.Maar het hoesten gaat maar door Het komt vanuit mijn bronchiën heb ik het idee. Het heeft niets met mijn longen te maken, de dr vond dat ik foto’s moest laten maken en daar was niets te vinden. Wat doe ik fout? Of moet er gewoon langs deze weg iets uit? Ik zit vol met allerlei medicijnen, ben een echte gifbak volgens mij. Maar ja die medicijnen zijn voorgeschreven en kan ik natuurlijk niet zomaar stoppen. Maar ik denk dat ontgiften dan erg moeilijk zal gaan. Help, want ik vind het zo’n prachtige methode.het volgt zo mooi op alle cursussen van kineseologie die ik heb gevolgd.
  Ik hoop dat ik snel antwoord kan krijgen.
  Vriendelijke vlindergroet Marijke

  • Hi Marijke,

   Ik denk dat het hoesten komt, omdat er ook nu emoties loskomen. Dat heeft met name te maken met verdriet. Vandaar waarschijnlijk dat artsen niks kunnen vinden.

   Het is wellicht verstandig om begeleiding te zoeken bij een MIR-Methode therapeut als de klachten blijven aanhouden. Zie daarvoor http://www.mirmethode.nl/begeleiding/

   Heb vertrouwen en ik wens je een mooie heling!

   Warme groet,
   Mark Kipp, namens Mireille

 4. Lieve Mireille
  Enige tijd geleden ben ik zelf begonnen met de MIR-Methode.Dit resulteert ,nog steeds,in meer energie positiviteit en meer zelfvertrouwen. Mijn zoon Bauke, met PDD-NOS kreeg zijn MIR stukje.
  Hierover zou ik je berichten.
  Tot nu toe wil hij dit niet gebruiken. Ik forceer hem er niet in,maar wie weet. Misschien weet jij nog een stimulans zonder dat het allemaal moet.
  met zijn 17 jaar gaat het gelukkig niet slecht. Maar sociaal en in zijn leeftijdsgroep zich bewegen is heel moeilijk. Het zou zo veel meerwaarde geven.
  Mocht het alsnog bij hem er van komen,laat ik het je weten. Tot zover erg veel dank
  Lieve groet Marie-Louise

 5. Hallo Mireille,

  We kunnen het eigenlijk niet geloven dat zoiets eenvoudigs zo kan werken. Maar dat het werkt klopt. En als je iets mankeert moet je het zeker langzaam aan opbouwen. Dat wil ik iedereen uit eigen ervaring meegeven!
  Ik heb het meteen weer op mijn blog geplaatst. Dank je wel, Inge