Nieuwsbrief MIR-Methode juli 2012

“Deze zomerperiode is er een van bezinning. Het is mijn vurige wens om de MIR-Methode bij zoveel mogelijk mensen te brengen. Daarvoor rijpen er nieuwe plannen. Eén daarvan is het maken van nieuwe instructie-video’s die extra duidelijk maken bij welke aandoening, in welke situatie en met welk doel je de MIR-Methode kunt toepassen. Denk bijvoorbeeld aan examenvrees, kalknagels, het niet kunnen nemen van beslissingen of bij hoogtevrees. Daarnaast ga ik de MIR-Methode inzetten als intentie-instrument. Samen met een grote groep mensen de MIR-Methode doen om de intentie te richten op onderwerpen als ‘Wereldvrede’, ‘Luchtvervuiling’,  of ‘Alcoholmisbruik’. Er zijn talloze wetenschappelijke onderzoeken die inmiddels aantonen dat dit soort bijeenkomsten werkelijk meetbare resultaten hebben. Kortom, de MIR-Methode wordt praktischer en toegankelijker voor vele mensen. Dat het u veel moois mag brengen!” Mireille Mettes

Geen Basiscursus en Verdiepingscursus meer

Vanaf 2010 tot nu werden er MIR-Methode cursussen gegeven voor therapeuten, zodat ze heel gericht aan klachten konden werken. Inmiddels zijn er meer dan voldoende begeleiders opgeleid en wil Mireille de kennis die er nog meer is rondom de MIR-Methode verspreiden onder alle mensen. De manier waarop ze dat gaat doen, is nog aan het ‘rijpen’, zoals ze zelf zegt.

MIR-Methode Intentiemiddagen

Op zondag 26 augustus en vrijdag 14 september organiseren we de eerste Intentiemiddagen met de MIR-Methode, 14.00 – 17.00 uur in Elspeet. Mireille Mettes leidt de bijeenkomst. Ze begint met een lezing over het zetten van intenties, waarna we als groep de MIR-Methode zullen doen, gericht op een specifiek onderwerp, om zo mee te werken aan de heling op onze aarde.

Handboek MIR-Methode wordt goedkoper

Om de informatie van de MIR-Methode naar meer mensen te krijgen, wordt het handboek “MIR-Methode voor Mentale en Intuïtieve Reset” in prijs verlaagd van 25,00 naar 19,00 Euro (excl. verzendkosten). De digitale versie van het boek, het ‘e-boek’, wordt van 15,00 naar 12,50 Euro verlaagd. Je kunt het handboek bestellen via de webwinkel.

Live Webinars Nederland en Buitenland

Mireille heeft een aantal proeven gedaan met online webinars. Ze richtte zich daarmee in het Engels op het buitenland en had vaak mensen uit meer dan 8 landen tegelijkertijd bij de webinar. Dit waren prachtige online lezingen, waarbij mensen via tekstberichten Mireille rechtstreeks vragen kunnen stellen. Mireille gaat deze webinars herhalen voor Nederland en het buitenland. Meer informatie en hoe je aan te melden kun je vinden op: Nederlandstalige webinars en de Engelstalige webinars.


Reacties zijn gesloten.