Home » Artikelen » Nieuwsbrief MIR-Methode Januari 2011

Reacties

Nieuwsbrief MIR-Methode Januari 2011 — 7 reacties

 1. Door de nieuwsbrief ben ik op de MIR methde attend gemaakt.
  Doe de methode nu ongeveer 1 week.
  Het maakt wel wat los in mij, droom heel erg.
  En ik merk dat ik me wat opstandig voel en vermoeid
  Dar is nieuw voor mij want ik ben heel meegand. (vaak te )
  Maar ik ga er gewoon mee door.
  Het zal vast wel beter gaan.

  • Beste Joke,

   Wanneer je met de MIR-Methode begint, treden opstandigheid en vermoeidheid vaak op. Dat is vrij normaal. Je gaat tenslotte weer je eigen kracht versterken en dat zorgt er vaak voor dat je je grenzen heel duidelijk gaat voelen.
   Het wordt na een paar weken meestal weer minder en de opstandigheid gaat dan vaak over in een meer natuurlijke autoriteit, zodat mensen niet meer zomaar over je grenzen gaan.

   Veel succes en ik hoor het graag welke resultaten je boekt.
   Hartelijke groeten,
   Mireille Mettes

 2. Door nieuwe zooltjes was ik door mijn voet gegaan en kon ik er niet meer zonder pijn op lopen en dat duurde al 8 weken.
  Ik kreeg de mir – therapie en ik voelde gelijk verbetering en na een week of twee kan ik weer dansen. Niet de hele avond maar toch een groot deel ervan. Heerlijk!!!
  bedankt hiervoor.
  Ik heb het naar vele mensen doorgestuurd waar ik toch ook wel hoorde dat er huilbuien op gekomen zijn.
  Dus er gebeurt heel wat.
  Ik blijf hem nog lekker een tijdje doen kijken wat het doet met mijn hormoonhuishouding.

 3. Ik wil graag de cd bestellen,zodat ik hem steeds af kan luisteren. met een heel belangrijk punt zit ik wel. Ik heb Rispedal om psychoses te voorkomen. Omdat ik een psychotische stoornis heb. Dat punt van dat detox alle toxische belasting durf ik eigenlijk niet aan. Ik ben ban dat de medicijnen die ik moet blijven gebruiken dan ook afgevoerd gaan worden. Is er iemand die daar ervaring mee heeft. Kan daar iets over gezegd worden? Namaste(Het licht in mij groet het licht in U) Emilie

  • Beste Emilie,

   Het punt ‘Detox alle toxische belasting’ kunt u gerust doen. Het heeft geen effect op de werking van de Rispedal. Het zal eerder andersom werken dat de hulpstoffen van de Rispedal worden afgevoerd, maar dat de werkzame stof van de Rispedal beter z’n werk zal doen. Houd wel contact met uw psychiater of behandelend specialist om de dosering van de Rispedal goed in de gaten te houden.
   Als u het desondanks niet aandurft, dan adviseer ik u om alleen stap 5 en 7 te doen en niet de overige stappen. U kunt dan pas weer alle 9 stappen gaan doen, wanneer u in behandeling gaat bij een MIR-begeleider.

   Heel veel succes en ik hoor graag hoe het met u gaat.
   Hartelijke groeten,
   Mireille Mettes

 4. Op 23 januari is het 5 maanden geleden dat ik door een vriendin op deze site werd geattendeerd. ik noteerde de 9 punten en begon meteen. Ik ben 9 kg afgevallen doordat ik beter naar mijn lichaam luister, zeker wat betreft dagelijkse maaltijden. Enthesiopathie-pijn is duidelijk minder geworden. Dank!

 5. Ik werd op deze Mir Methode attend gemaakt door Milly Scott
  Ik kan nog niet echt zeggen dat het werkt, wel kreeg ik klachten
  Misschien heb ik door ontgiften daar door veel hoofdpijn gekregen en duizelig
  Ik hoop dat er snel verandering in komt en dan mezelf beter ga voelen
  Dus ik ga nog maar een tijdje door
  IK wens Mireile veel succes