Nieuwsbrief MIR-Methode December 2012

“Het jaar 2012 nadert z’n laatste dagen. Ik kijk terug op een bijzonder jaar vol grote beslissingen en veel en vaak teruggaan naar de kern van mijn werk: het meewerken aan het realiseren van Wereldvrede. Hoe meer ik naar binnen ging, hoe meer ik besefte dat dat mijn diepste verlangen is en hoezeer ik daar voor wil staan. Het is in mij gestoeld op een diep-geworteld weten dat die Wereldvrede absoluut haalbaar is en ook gerealiseerd gaat worden! We begeven ons met z’n allen op een prachtige weg!

Dit jaar heeft een aantal fantastische nieuwe ontwikkelingen gebracht in de MIR-Methode: de BabyMIR, de Muziek voor de MIR-Methode en de 9 symbolen voor Autisme. Onlangs presenteerden we de muziek en de 9 symbolen aan de MIR-Methode begeleiders en het werd zeer warm ontvangen. Ik ben enorm dankbaar voor al deze initiatieven en de wijze waarop de MIR-Methode door vele Hartemensen verspreid wordt. Dank jullie wel!” Mireille Mettes.

Muziek voor de MIR-Methode

Mijn broer Frank Mettes componeerde de Muziek voor de MIR-Methode, een prachtige CD met 15 nummers die allen de MIR-Methode vertolken in zalige klanken. Het is klassieke muziek waar je helemaal in op kunt gaan en die je zeker zal beroeren. Ik kan het beslist aanraden als kerstcadeau. Klik hier om een indruk te krijgen van de muziek.

9 Symbolen voor Autisme

Voor iedereen die een familielid heeft met Autisme, of voor begeleiders van deze mensen, is er nu een variant van de MIR-Methode. Karina de Jong, Kinder- en Dierentolk in Apeldoorn, channelde 9 zwart-wit symbolen. Elk symbool staat voor 1 stap van de MIR-Methode. Wanneer iemand met Autisme deze symbolen ziet, komt de energie van de MIR-Methode binnen en kan het zo z’n werk doen. We hebben al vele prachtige ervaringen hiermee en wensen je toe het ook uit te proberen. De 9 symbolen voor autisme kun je in onze webwinkel bestellen.

Mireille Mettes naar België

Op vrijdag 11 januari 2013 komt Mireille naar Borsbeek (bij Antwerpen, België), om daar een lezing te geven over de MIR-Methode van 19.30 – 21.30 uur in het Great White Whale Center. De entree bedraagt 15 Euro en je kunt je aanmelden via het e-mailadres: greatwhitewhalecenter@gmail.com.

Creactiveringsdagen

Veel mensen hebben lange tijd de MIR-Methode bij zichzelf toegepast en merken dat er langzamerhand verschuivingen ontstaan in hun zelfbeeld, in hun privéleven en in hun werk. Het is voor veel mensen daarbij nog een uitdaging om hun Missie daadwerkelijk om te zetten in daden. Op 20 december 2012 start Mireille de eerste van een aantal Creactiveringsdagen. Ze werkt dan in een groep van maximaal 14 mensen en leidt ze eerst naar de diepten van hun hart, om vervolgens te gaan creëren. Van de diepe Hartewensen, begeleidt Mireille de deelnemers naar kleine, haalbare acties. Door het doen van kleine stappen, wetende dat je aan je Hartewens werkt, breng je jezelf in actie. Een prachtig begin van 2013! Voor hele snelle beslissers: er zijn nog een paar plaatsen voor morgen. De dag wordt herhaald op zondag 6, zaterdag 19 en donderdag 31 januari. De kosten bedragen 60 Euro. Voor meer informatie en aanmelden ga je naar: www.mirmethode.nl/producten/mir-methode-creactiveringsdag/

Consulten Mireille open voor iedereen

De afgelopen tijd is me steeds duidelijker geworden hoe belangrijk het is naar je gevoel te luisteren. Dat is niet altijd makkelijk, wanneer het bijvoorbeeld spannend is of onwennig om werkelijk naar je diepste verlangens te luisteren. In de nieuwe consulten, nodig ik iedereen uit om 3 keer een uur in jezelf te investeren. Ik begeleid je door middel van het doen van de MIR-Methode, gekoppeld aan mijn intuïtie naar je diepste Hartewensen en leer je om naar je gevoelens te luisteren. De belangrijkste ontdekking is dat je alle wijsheid voor je leven in jezelf kunt vinden.  De consulten vinden altijd op maandag plaats, in Apeldoorn en duren een uur. Zie verder www.mirmethode.nl/begeleiding/praktijk-mir-van-mireille-mettes/

Rest mij nog je een paar fantastische laatste weken te wensen in dit bijzondere jaar! Heb het goed, geniet van wat er naar je toe komt en vele fijne momenten gewenst in bijzijn van de mensen en dieren waar je veel van houdt! Mireille MettesReacties

Nieuwsbrief MIR-Methode December 2012 — 6 reacties

 1. Via een vriendin aan je site gekomen en ben nu zeer geinteresseerd geraakt,
  Onze zoon heeft een lichte vorm van autisme,maar autisme raakt mij,omdat ik chaufeuse was van kinderen die dit hadden en daar heb ik veel van geleerd,
  Ga zeker verder met je sitre te lezen…

 2. Hoi Mireille, dank voor je lieve wensen. Ik wens jou ook alle goeds. De symbolen vind ik mooi en ik vermoed dat ze ook voor dieren werken, naast de bestaande Mir voor dieren. De lezing die je geeft in Antwerpen, was toch eigenlijk een bijscholingsdag voor MIR therapeuten?

  Ik hoor graag van je.

  Merel Slotboom (ik neem mijn meisjesnaam weer aan:))

  • Beste Merel,

   Ja, die symbolen zijn erg bijzonder. Ze werken beslist ook bij dieren. Laat me horen als je daar resultaten mee boekt!
   De lezing in Antwerpen op 11 januari was open voor iedereen. De dag op 12 januari was alleen voor MIR-methode therapeuten die al opgeleid zijn.

   Hartelijke groeten!
   Mireille

 3. Hallo Mw.Mettes,

  Ook ik wens u het allerbeste voor 2013 toe en vooral gezondheid.

  Afgelopen zondag was het precies 4 maanden geleden dat ik met de affirmaties begon en het is bijzonder dat ik het nog steeds elke dag 2 keer doe, terwijl ik maar niet kan stoppen met eten!
  Maar we gaan het in 2013 weer proberen, hopelijk kan ik dat dan ook.

  Vriendelijke groet, Yvonne

 4. Hallo Mireille,

  Langs deze weg wil ik jou ook heel gezellige Kerstdagen en een heel gelukkig en gezond 2013 toewensen!!
  Heel Hartelijk dank Voor de Mir-Methode, waar ik heel veel aan heb!!
  Vriendelijke groetjes, Aal Verburgh-Zuuring Uit Nijmegen

 5. Bedankt voor de nieuwsbrief,volgend jaar koop ik de cd nu kan het even niet.
  Wens je mooie dagen en een Vredig Nieuw jaar toe

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

* Vul alleen je voornaam in!