Home » Artikelen » Nieuwsbrief MIR-Methode – Augustus 2010

Reacties

Nieuwsbrief MIR-Methode – Augustus 2010 — 1 reactie

  1. Ik beoefen de MIR-methode nu drie maanden en voeg er nog een vierde maand aan toe.
    Wat het mij heeft opgeleverd is niet zichtbaar maar wel voelbaar. Al vrij snel na het begin merkte ik een verbetering op in mijn gemoedsgesteldheid. De tegenzin in een aantal klusjes werd minder en verdween voor een deel. Ik deed de oefeningen voor mijn pijnlijke benen weer trouw en voegde er zelfs de “lenigheidsoefeningen” aan toe die ik járen had laten slabakken. Ik bleef en ben nog wel moe, maar kan het middagslaapje meestentijds overslaan. W.b. die moeheid: ik heb járenlang veel teveel van mezelf gevergd, tot ik op mijn 78e werd aangereden en na herstel niet meer de power en vitaliteit had van daarvoor, dus flink gas terug moest nemen. Maar de jaren ervóór, vanaf mijn pubertijd in de oorlog tot vér na mijn pensioe-nering, heb ik snel geleefd en véél gedaan (mezelf moeten bewijzen daarmee!). En
    dat kan zich natuurlijk niet van de ene op de andere dag herstellen. Maar ik ben héél blij met je methode, Mireille, en ik wens je inténs héél veel succes met de ontwikkeling van de kinder-MIR. Fijn om te weten dat de nawerking zo lang duurt!
    Hartelijk gegroet, Joke Benz.