• Wil je bijdragen aan een fijnere maatschappij?
  • Wil je weten wat jij zelf kunt doen?
  • Wil je kant-en-klare ideeën en voorbeelden daarvoor krijgen?
  • Wil je andere mensen ontmoeten die net zoals jij graag leven vanuit liefde en harmonie?
  • Verlang je ernaar bij een groep mensen te horen die samen een verschil kunnen maken?
  • Kom dan naar de Be the MIRror-dag!

 

MIR betekent ‘Vrede’ in het Russisch. En in de afgelopen 7 jaar, sinds het vrij geven van de MIR-Methode hebben naar schatting meer dan 100.000 mensen de MIR-Methode omarmd. Voor hun zelfheling en dat van hun naasten. Met vele prachtige resultaten tot gevolg. Mensen die zich energieker voelen, sterker, dapperder. Mensen die betere beslissingen kunnen nemen en volgens hun waarheid durven te leven. En natuurlijk veel mensen die lichamelijk opknappen! Het zijn fantastische effecten waar ik bijzonder gelukkig over ben!

Wat me ook heel gelukkig maakt, is dat velen van jullie de grotere boodschap, het streven naar Vrede in de wereld, hebben omarmd. Ik ben blijkbaar niet de enige idealist die er nog altijd voor wil gaan om met z’n allen blijvende vredelievende veranderingen te bewerkstelligen. En ik ben er nog altijd van overtuigd dat het kan en dat het beslist haalbaar is. Voorwaarde daarvoor is dat we ons verenigen en elkaar erin aanmoedigen. Ik wil op deze dag zoveel mogelijk ‘MIRrors’ bij elkaar brengen. Opdat we samen vieren dat er wel degelijk wegen zijn op weg naar vrede in de wereld. En dat we daar zelf een grote schakel in zijn!

We gaan de MIR-Methode samen doen en ik laat zien wat mijn wereldbeeld is en vertel over nieuw wetenschappelijk onderzoek.
– Wat is het verband tussen maandverband en vrouwenziektes?
– Geldzaken, wat klopt er niet in het bankwezen?
– …. nog in wording!

Uit dat onderzoek blijkt dat wij mensen zoveel meer kunnen als nu lijkt en dat elk mens een grote rol speelt in de omwentelingen die op aarde gaande zijn richting een vredelievendere wereld! Op de dag zelf leer je bovendien veel andere MIRrors kennen en ga je ervaren dat er ontzettend veel mensen zijn die wél positief zijn en wél een bijdrage willen leveren aan die fijnere maatschappij. Een warm bad, die dag, zo bleek vorig jaar bij de eerste Be the MIRror-Vredesdag. Waarna je vol energie en inspiratie weer naar huis gaat!

Aanmelden

Klik hier om je aan te melden. Be the MIRror-leden melden zich aan via de ‘Be the MIRror’-website. Zij betalen 47 euro voor de hele dag.

Tijdstip

De dag begint om 09.45 uur en eindigt om 17.00 uur.

Locatiegegevens

Conferentiecentrum Mennorode
Apeldoornseweg 185
8075 RJ Elspeet
Telefoon: 0577-498 111
E-mail: info@mennorode.nl
Website: www.mennorode.nl

Bereikbaarheid en overnachting

Klik hier voor een routebeschrijving naar Mennorode (PDF-bestand)

Mennorode beschikt ook over een eigen vervoersdienst van en naar het NS station van Nunspeet. Gasten van Mennorode kunnen voor € 5,00 per rit gebruik maken van deze service. Klik hier voor meer informatie.

Het is ook mogelijk om te overnachten op Mennorode. Klik hier voor meer informatie.