MIR-Vredesdag, 12 juni 2016

Kracht van de groep
  • Wil je bijdragen aan een fijnere wereld?
  • Wil je weten wat de feiten zijn over vrede en oorlog?
  • Wil je andere mensen ontmoeten die net zoals jij graag leven vanuit liefde en harmonie?
  • Wil je praktisch bijdragen aan die vrede?
  • Verlang je ernaar bij een groep mensen te horen die samen een verschil in de wereld kunnen maken?

Bedrijven kunnen investeren in wapenhandel, omdat dat stiekem gebeurt, omdat de gewone burgers er niets vanaf weten. Het uit het verborgene halen, heeft veel effect.

MIR betekent ‘Vrede’ in het Russisch. En in de afgelopen 7 jaar, sinds het vrij geven van de MIR-Methode hebben naar schatting meer dan 100.000 mensen de MIR-Methode omarmd. Voor hun zelfheling en dat van hun naasten. Met vele prachtige resultaten tot gevolg. Mensen die zich energieker voelen, sterker, dapperder. Mensen die betere beslissingen kunnen nemen, maar volgens hun waarheid durven te leven. En natuurlijk veel mensen die lichamelijk opknappen! Het zijn fantastische effecten waar ik bijzonder gelukkig over ben!

Wat me ook heel gelukkig maakt, is dat velen van jullie de grotere boodschap, het streven naar Vrede in de wereld, hebben omarmd. Ik ben blijkbaar niet de enige idealist die er nog altijd voor wil gaan om met z’n allen blijvende vredelievende veranderingen te bewerkstelligen. En ik ben er nog altijd van overtuigd dat het kan en dat het beslist haalbaar is. Voorwaarde daarvoor is dat we ons verenigen en elkaar erin aanmoedigen. Ik wil graag zoveel mogelijk ‘MIRrors’ bij elkaar brengen. Opdat we samen vieren dat er wel degelijk wegen zijn op weg naar vrede in de wereld. En dat we daar zelf een grote schakel in zijn!

We gaan de MIR-Methode samen doen en ik laat zien wat mijn wereldbeeld is en vertel over nieuw wetenschappelijk onderzoek. Uit dat onderzoek blijkt dat wij mensen zoveel meer kunnen als nu lijkt en dat elk mens een grote rol speelt in de omwentelingen die op aarde gaande zijn richting een vredelievendere wereld! Op de dag zelf leer je bovendien veel andere MIRrors kennen en ga je ervaren dat er ontzettend veel mensen zijn die wél positief zijn en wél een bijdrage willen leveren aan die fijnere wereld. Een warm bad, die dag, zo stel ik het me voor. Waarna je vol energie en inspiratie weer naar huis gaat!

De volgende MIR-Methode Vredesdag wordt gehouden in juni 2017

Aanmelden

Is nog niet mogelijk. 

Tijdstip

De dag begint om 09.45 uur en eindigt om 17.00 uur.

Locatiegegevens

Conferentiecentrum Mennorode
Apeldoornseweg 185
8075 RJ Elspeet
Telefoon: 0577-498 111
E-mail: info@mennorode.nl
Website: www.mennorode.nl

Bereikbaarheid en overnachting

Klik hier voor een routebeschrijving naar Mennorode (PDF-bestand)

Mennorode beschikt ook over een eigen vervoersdienst van en naar het NS station van Nunspeet. Gasten van Mennorode kunnen voor € 5,00 per rit gebruik maken van deze service. Klik hier voor meer informatie.

Het is ook mogelijk om te overnachten op Mennorode. Klik hier voor meer informatie.