180. Kerstmis met kristalchakra’s

kristalchakra's

Goed nieuws is overal. Het is een kwestie van willen zien. Kwestie van willen zoeken. De Nederlandse website Earth Matters is zo’n bron. Daar vind je ongelooflijk veel goed nieuws waar je het echt warm van krijgt! Het geeft je een hart onder de riem, wat velen van ons nodig hebben met kerst, terugblikkend op zo’n jaar met ogenschijnlijk alleen maar ellende… Ogenschijnlijk, want waarom wordt het nieuws overheerst door slecht nieuws? Waarom is er zoveel aandacht voor het negatieve? Ik verbaas me erover, maar als je het boek van Janneke Monshouwer ‘Ander nieuws, wat het journaal niet uit zond’ leest, ben je niet meer verbaasd. Dan gaan je ogen open en zie je dat er hele rare spelletjes worden gespeeld.

MIR-Methode en bewust worden

De MIR-Methode is bedoeld voor zelfheling. Zowel emotioneel als lichamelijk. Maar… het heeft nog een andere component: het helpt je in je missie. En hoe kan je je missie vorm geven als je daarbij niet kunt zien wat er gaande is. Oftewel: de MIR-Methode helpt je je ogen te openen. Dat je gaat zien wat er werkelijk speelt. Dat je gaat zien welke agenda’s daar achter zitten.
Dat gebeurt onder andere via de chakra’s. De MIR-Methode activeert namelijk ook andere chakra’s, de zogenaamde ‘kristalchakra’s’. Dat zijn chakra’s/energiegebieden in je lichaam die, als ze eenmaal geactiveerd zijn, ook jouw vermogen om de werkelijkheid te zien, verhelderen. Om precies te zijn, gebeurt dat met kristalchakra 1. Het is dus niet iets nieuws, maar iets wat in potentie altijd al in je zit. De MIR-Methode helpt je met ze te activeren.

Kristalchakra’s activeren

De Kristalchakra’s werden lange tijd onderwezen tijdens de opleidingen voor de MIR-Methode begeleiders en de MIR-Methode Coaches. Zij hebben de informatie erover en kunnen die aan jou doorgeven. Het leuke is, dat iedereen die de MIR-Methode doet, daar al toegang toe had via stap 8. Chakra’s en aura optimaliseren’. Doe je de 9 stappen, dan activeer je stukje bij beetje de Kristalchakra’s. Hoe merk je dat? Dat is heel simpel. Het gaat op 2 manieren: via pijn en via jeuk. Heb je ineens pijn in een knie dan kan dat het herstel van die energie-stroming zijn. Jeuk op je hoofd? Dat kan het activeren van kristalchakra’s op je hoofd zijn.

Kristalchakra of niet?

Als je pijn of jeuk hebt, hoe weet je dan dat het door de kristalchakra’s komt? Dat kun je heel makkelijk testen. Heb je ineens vanuit het niets pijn in je knie, leg dan je hand op je knie en doe de 9 stappen van de MIR-Methode of de MIR-Methode EHBO (te leren op de Be the MIRror website). Gaat de pijn dan vrijwel meteen weg, dan is het een kristalchakra geweest. Vaak komt de pijn dan diezelfde dag nog een paar keer terug. Doe telkens weer de 9 stappen op je knie (ja, je mag het dan vaker doen), en de pijn is dan meestal met een dag of 2 helemaal weg. Hetzelfde geldt voor jeuk. Gewoon de MIR-Methode op die plek doen, en de jeuk geeft zich gewonnen.

Kristalchakra’s

Hier een korte omschrijving van de kristalchakra’s, waar ze zich bevinden en wat ze doen als je ze activeert.

 • Kristalchakra 0
  Zit als een koker van energie om je benen heen. Bekrachtigt jouw bestaansrecht en creëert je ‘ik ben vrij!’-veld.
 • Kniekristalchakra’s
  Bevinden zich aan de binnenkant van elke knie. Filteren energie, zodat je open kunt staan voor wat nodig is voor jouw ontwikkeling.
 • Kristalchakra 1 
  Zit ter hoogte van de geslachtsdelen. Het transformeert je ‘ik ben’. Oude kennis, overtuigingen, dogma’s worden afgevoerd. Je blik op de waarheid wordt weer helder.
 • Kristalchakra 2
  Ter hoogte van de blaas. Brengt balans in het mannelijke (geven, ondersteunend) en het vrouwelijke deel (ontvangend, voedend) in ons.
 • Kristalchakra 3
  Net onder de navel. Is een heel krachtige kristalchakra die manifestatie-power vrij maakt, “Met mij valt niet te spotten!” Plus het vermogen om iets van alle kanten te bekijken en van daaruit te beslissen.
 • Kristalchakra 4
  Ter hoogte van je maag, als een schotel die in het midden dikker is dan aan de randen. Anti-psychoticum filter. Voorkomt dat je te zweverig wordt.
 • Kristalchakra 5
  Ter hoogte van de tepels. Versterkt de energie naar de polsen en handen. Onvoorwaardelijke liefde, belangeloos helpen. Niet om iets terug te krijgen of aardig gevonden te worden.
 • Kristalchakra 6
  Bevindt zich onder de sleutelbeenbotten. Zorgt ervoor dat de enorme hoeveelheid energie rustig doordruppelt naar de andere kristalchakra’s. Het geeft nieuwe inzichten over de werkelijkheid.
 • Kristalchakra 7
  Bevindt zich ter hoogte van de stembanden. Heeft de vorm van een dunne plaat, als een boemerang. Je woorden krijgen een krachtige trilling die maakt dat je gaat manifesteren. Je toonhoogte en de vibratie van je woorden worden krachtiger. Je gaat meer en meer je waarheid gaat spreken.
 • Kristalchakra 8
  Bevindt zich aan de achterkant op de rand van je schedel. Geeft oplossing van alle laatste ballast uit het verleden, zodat je werkelijk vrij bent en met een schone lei verder kunt. Je kunt niet anders meer dan te weten dat het antwoord in jezelf zit.
 • Kristalchakra 9
  Bevindt zich boven de wenkbrauwen. Zorgt ervoor dat jouw balans tussen mannelijk en vrouwelijk volledig integreert en je vanuit beide kwaliteiten kunt handelen. Het geeft je een enorm krachtig vermogen tot visionair: creëren door te zien.

Wil je sneller gaan? – Kristalchakra-activatie!

De MIR-Methode werkt laagje voor laagje. Langzaamaan worden bovenstaande kristalchakra’s vanzelf geactiveerd. Als je wilt dat jouw kristalchakra’s sneller activeren, dan kun je meedoen met de video’s van de kristalchakra-activatie. Die zijn opgenomen tijdens de laatste coachcursus in Grobbendonk, Vlaanderen.
Vanaf 1e Kerstdag staat er elke week een video op de Be the MIRror-website met uitleg over het volgende kristalchakra. Ben je nog geen lid, weet dan dat je steun voor ons enorm welkom is om de MIR-Methode te kunnen blijven uitdragen!
Aan het eind van elke video activeer je dan de kristalchakra door mee te aaien met de groep. Je activeert zo elke week een van de kristalchakra’s. Het zijn er in totaal 11. Ik geef er elke week een vrij, zodat het proces rustig aan gaat. Ik verwacht dat dit een prachtig effect gaat hebben op de energie in Nederland!

En jij? Merk jij ook dat je meer en meer bewust wordt door de MIR-Methode? Ik hoor het graag! Schrijf het hieronder, dankjewel!

Ik wens je hele fijne feestdagen toe en dat jouw blik op de werkelijkheid volledig helder mag worden!
Heb het goed!
Groetjes, Mireille Mettes

P.S. Je doet me een groot plezier als je dit artikel wilt doorsturen naar anderen! Plaats het gerust op jouw Facebook-pagina of verstuur het via je email, Twitter of Linked-in! Gebruik de knoppen aan de linkerkant! Dankjewel!

P.S. Ken je de MIR-Methode nog niet? Ga dan naar de home page: www.mirmethode.nl  Bekijk daar de video en ook de instructievideo. Meld je op de home page ook aan voor de nieuwsbrief en de 6 weken begeleidingsmailtjes voor extra ondersteuning.Reacties

180. Kerstmis met kristalchakra’s — 36 reacties

 1. Lieve Mireille,
  Deze nieuwsbrief is echt een toppertje waar we met velen gewoon blij van worden. Het voelt als een kerstcadeautje.
  Ik wou van deze gelegenheid gebruik maken om je te melden dat ik al van bij het begin van BetheMirror graaghiervoor wou inschrijven, maar omdat ik nog geen financiële verrichtingen via het internet kan uitvoeren is dat totnogtoe niet gebeurd.
  Alleen voor België kan ik betalingen uitvoeren via Direct Phone.
  Ik hoop in januari de nodige stappen te zetten om ook digitaal betalingen te kunnen doen.
  Ondertussen wens ik jou een prettig kerstfeest, een fijn jaareinde en een groot succes in 2017 met al die prachtige dingen die je in de wereld zet.
  Thanks for everything. Liefs. Liliane.

  • Beste Liliane,
   Dankjewel voor alle moeite die je wilt doen om bij te dragen aan ons werk! Het komt vast goed. Intussen ben ik blij dat je blij wordt van deze nieuwsbrief! Ja, het doet echt wat in de energie. Heel fijn!
   Groetjes en jij ook fijne feestdagen!
   Mireille

 2. Hallo Mireille.
  Het positieve van het door de leugens heenkijken is,dat je met mededogen naar diegenen
  kunt kijken die deze omgekeerde waarheid neerzetten.
  Overigens zijn zij met al deze daden voor ons de ultieme uitdaging om het heft in
  en verantwoording in eigen hand te nemen.
  Een aanrader om meer inzicht te krijgen in dat wat wereldwijd gebeurt in deze laatste
  fase van onze bestaande aarde kun je lezen in het boek Visioenen vanuit de bron van Jaap Hiddinga.
  Onthutsende omkering van zelfs bijbelse waarheden.
  Voor mij zijn de kleinste aanwijzingen door de media ons aangereikt vaak al voldoende om
  te voelen en zien waar de waarheid ten onder gaat aan gemanipuleerde informatie.die wij
  geacht worden als feiten te accepteren.
  Ondanks de veroorzaakte ellende voor de slachtoffers is de zielige verdraaiing ook nog om te lachen.
  Maak je borst maat nat voor het komende jaar.
  De een na laatste lezing die ik verzorgde was van Janneke Monshouwer.Voor mij was dit allemaal
  bekend,maar voor de doorsnee burger is dit moeilijk te accepteren. Cognitieve dissonantie treedt op
  wanneer de boodschap dag in dag uit wordt herhaald. Ook dat is een teken dat je kunt
  herkennen. Enfin…. Goede Kerstdagen en een heel goed 2017.
  Barbara de Graaf Barchem.

 3. Hoi Mireille,
  Ik volg je al weer een hele tijd, gisteren was ik in gesprek over de MIR methode met iemand en toen realiseerde ik me pas hoelang ik het al weer toe pas.
  Niet elke dag en ook niet elke week maar met regelmaat komt het weer terug in mijn bewustzijn.
  Het voelt goed, wat het precies met me doet weet ik niet maar dat is ook niet belangrijk voor me, ik weet gewoon dat het klopt.

  Afgelopen zondag heb ik je toevallig live ontmoet tijdens de bijeenkomst bij de burgerbeweging, ik zat in hetzelfde rijtje als jij.
  Meteen kwam je me bekend voor maar ik realiseerde me pas dat jij het was toen je naar voren kwam.
  Wat gaaf dat je zo verbonden bent met de burgerbeweging, er verbinden zich zulke fijne mensen.
  We zullen elkaar daar vast nog regelmatig gaan ontmoeten.

  Hele fijne dagen en een inspirerend 2017

  • Beste Marion,
   Ja, ik voel me verbonden met de burger beweging, en ook met andere politieke groeperingen die oog hebben voor de gewone mens. En… ik heb me uit de actieve politiek terug getrokken, omdat ik vooral actief nodig ben bij het werk van en rondom de MIR-Methode. Ik help mee waar ik kan om mensen bewust te maken en moed in te praten dat er grootse veranderingen in aantocht zijn. Zin in!
   Groetjes, Mireille

 4. Hallo Mireille

  Die kristalchakra’s vind ik heel boeiend en leerzaam, ik ga me inschrijven bij Be the MIRror website,ik heb al gelezen dat er nog veel meer fijne informatie te vinden is, ik kan die achteraf toch nog altijd terugvinden hé
  Geweldig werk dat jullie doen, echt waar
  Prettige feestdagen toegewenst aan heel je familie
  Hoe moet ik mij aanmelden voor je MIR-Methode nieuwsbrief en de begeleidingsmails,is dat hetzelfde als je inschrijven voor de Be the MIRror website?

  Cecile

  • Beste Cecile,
   Wat fijn dat je je wilt inschrijven! Dankjewel voor de steun die je daarmee aan ons werk geeft. Ja, alle informatie die daar op wordt gezet, blijft daar op staan. Ook de 20 webinars die ik in de afgelopen jaren heb gegeven. En je kunt dan gratis mee doen aan alle webinars die komend jaar gaan komen op elke 1e vrijdag van de maand. Dan gaan we de 9 stappen met z’n allen doen, live! Je meldt je aan via de website http://www.bethemirror.nl
   Je kunt je zo aanmelden voor de nieuwsbrief en 6 weken begeleidingsmailtjes. Dat gaat via de homepage van deze website en is gratis.
   Dankjewel alvast en dat het je veel goeds mag brengen!
   Groetjes, Mireille

   • Dank je wel Mireille, steeds weer een cadeau deze informatie! fijne Jaarwisseling en voor iedereen de Allerbeste (MIR)WENSEN voor het nieuwe jaar!

 5. Hallo Mireille, ik heb een vraag over de (kristal)chakra’s. Ik heb sinds ik met MIR methode ben begonnen nu voor de 2e keer vanuit het niets een flinke pijn in de onderrug/bovenzijde bekken. Gelukkig nu minder heftig dan de vorige keer. Moet ik hierbij denken aan chakra 2 of 3? En ik heb ook regelmatig last van pijn bij de schouders. Is deze dan verbonden aan chakra 5?
  Ben blij deze site te hebben gevonden. Ik heb nog een lange weg te gaan, maar ik ga er ooit komen.
  Alvast fijne kerstdagen voor iedereen.
  Groet Desiree

  • Beste Desiree,
   Dat zou kunnen, maar de enige manier om het zeker te weten is door het uit te proberen. Als het pijnen zijn die komen en gaan, dan heb je er goede kans op.
   Ik hoor het graag van je!
   Groetjes en sterkte in de tussentijd!
   Mireille

 6. Fantastisch om te lezen Mireille, nu vallen de denkbeeldige “kwartjes”, sinds een paar maanden heb ik zoveel jeuk op mijn hoofd wat ik niet kon plaatsen. Ik Mirr sind juli van dit jaar en er zijn al veel mooie aha momenten geweest. Sinds november ga ik ook naar de Mirr kring, samen met een vriendin. Zelf ben ik mijn kracht aan het terugvinden en er gebeurd zo ontzettend veel goeds in ons leven, het is een tijd van oude dingen afsluiten, wat niet meer past laten waar het hoort, eindelijk weten wat ik echt wil doen binnen mijn bedrijf en daar dan ook eindelijk over durven praten naar buiten toe. De jeuk is er af en toe nog wel en dan weet ik nu waar het vandaan komt. Ik ben niet gestopt met de 9 stappen want het voelt zo goed om te doen, zelfs toen ik geveld was door de griep het ik de stappen gedaan op verschillende plaatsen op mijn lichaam en heb toch echt de overtuiging dat het daardoor sneller uit mijn lijf is gegaan.

  Zo kan ik nog wel even doorgaan…. Ik wens jou en iedereen hele fijne en een gezegende Kerst toe, voor het nieuwe jaar heel veel liefde, power en kleur om het positieve uit het leven te halen.

  Creatieve kleur groet, Erna

 7. Hi Mireille,Ben op internet aan t zoeken geweest voor informatie over deze chakras maar kan het niet vinden,weet je waar ik dat wel kan vinden?liefs babs

  • Beste Babs,
   Deze kristalchakra’s zijn nieuw (of eigenlijk heel oud), maar nog niet eerder vrij gegeven op internet. Zijn ontdekt door samenwerking met twee helderziende vrouwens, Ans van Heijnsbergen en Marianne v.d.Z. in samenwerking met mij. Zij begonnen, onafhankelijk van elkaar, te zien dat deze kristalchakra’s vrij kwamen door het doen van de MIR-Methode.
   Groetjes, Mireille

   • Goh wat mooi!voel since een tijdje een soort koepelige energie om mn benen echt heel prettig voelt ook als veel beter geaard zijn,na wat ik gelezen heb denk ik dat dit de 0 kristalchakra werking is,lekker hoor!heb nog meer vragen,maar wacht wel even tot je er meer over hebt gezegd 1e kerstdag.kan het ook aan MIR-Methodebegeleider vragen las ik dus ga ik doen.bedankt voor je antwoord.ik wens je hele fijne kerstdagen en een heel mooi nieuwjaar liefs babs

    • Beste Babs,
     Ja, dat klinkt inderdaad als kristalchakra 0. En die zorgt voor sterke aarding. Ben blij voor je!
     Veel geluk!
     Groetjes, Mireille

 8. Geachte Mireille,
  ik heb jouw kaartje via jouw moeder ontvangen en ben een keer stiekem gaan kijken op de website want ik (man 68 jaar)verwacht nou eenmaal niet veel van dit soort activiteiten.
  Maar bij het zien van het 5 minuten filmpje over “stop it” in tip “herbeleven is slecht voor je gezondheid” van 30-11-2016, ben ik helemaal om.
  Ik volg je activiteiten om eventueel wat meer te leren.
  Bedankt zover.
  Prettige dagen en een goed 2017.

  Een fan.

  • Beste fan,
   Ja, het blijft altijd een gevoelskwestie. Spreekt het je aan of niet… Ik ben blij dat ik het duidelijk heb kunnen maken. Fijn dat je het een kans wilt geven! En leuk dat mijn moeder ook een ambassadrice is! 🙂
   Groetjes, de dochter van…

 9. Hi Mireille,
  Ik verheug me enorm op de Kristalchakra-activatie. Ben er helemaal klaar voor 🙂 en ga er iedere week voor zitten 🙂
  Er gebeurd zoveel met mij en in mij de laatste 4 maanden, zo een enorme bewustwording, heerlijk voor mij.
  De afgelopen 3 weken heb ik zo’n enorme jeuk gekregen op mijn heupen, net boven mijn billen en aan de zijkanten van mijn borsten. Zo raar en er is niets te zien van uitslag of zo. De afgelopen dagen is het wat minder aan het worden.
  Waarschijnlijk is het allemaal al aan het werk, want verder ben ik helemaal gezond.

  Dank je wel voor alles!! 🙂

 10. Lieve Mireille,
  Ik kan dit bevestigen, ik heb het al verschillende keren beleefd. Met kiespijn en kniepijn. Beiden behandeld door mijn handen op de plek te zetten en maar aaien met de 9 geweldige stappen. En ik krijg telkens ook jeuk op mijn hoofd, maar wist niet dat het van de MIR-methode afkwam. Geweldig.
  Nogmaals van harte bedankt. Wees gezegend, Mireille. Love you!

 11. hoi mireille, waar heb je alle informaties over de kristalchakras gevonden? en, er zijn 11 zeg je, hoe komt dat je over 9 uitlegt geeft? in elk geval bedankt en harstikke fijn dat we de mogelijkheid krijgen om ze te aktiveren.liv

  • Beste Livi,
   De kristalchakra’s werden zichtbaar bij verschillende mensen. Mensen die een helderziende gave hebben, kunnen het waarnemen. Toen ik het van meerdere mensen hoorde en hun verhalen overeen kwamen, werd duidelijk dat de MIR-Methode energiegebieden activeert, waarvan ook ik het bestaan niet afwist. Door er met meerdere mensen naar te kijken, waarbij ik de bevindingen kon natesten met spiertesten, werd duidelijk wat voor energiegebieden het waren en waar ze voor dienden. Het is iets wat wij allemaal al in ons hebben en de MIR-Methode helpt om het weer wakker te maken. Het zijn 11 kristalchakra’s. De eerste wordt 0 (nul) genoemd en de kniekristalchakra’s hebben geen cijfer, omdat ze maar tijdelijk nodig zijn.
   Hoop dat het je zo wat duidelijker is!
   Groetjes, Mireille

 12. Oh wauw kan niet wachten. Ben heel benieuwd. Ik heb met tussenpozen heel veel pijn uitstralend naar schouderbladen in de leverstreek. Huisarts heeft niks kunnen vinden veel onderzoeken gehad. Voel dat het energetisch is als ik er nu de vinger op kan leggen. Dank voor al je goede werk en tomeloze energie.
  Groetjes Marianne

  • Beste Marianne,
   Ik hoop van harte dat het je wat verlichting mag geven! Hou me op de hoogte!
   Groetjes, Mireille

 13. Lieve Mireille, wat geweldig dit artikel. Ik ben reuze benieuwd naar de activatie van de kristalchakra’s. Ik hoorde voor het eerst over de kristalchakra’s tijdens de MOM sessies.
  Er gaat een golf van dankbaarheid door me heen voor jou. Dankbaar dat je zoveel voor ons doet. Namaste.
  Ik ga zeker de video’s bekijken en de chakra’s activeren.

  Fijne feestdagen en een bijzonder 2017 met vele wonderen.
  Lieve groet van Ellie.

 14. Lieve Mireilles, Toen de Missie zich heeft verduidelijkt, vielen alle stukjes op zijn plaats, ook al was ik BEDUUSD!! Maar het klopte allemaal alle dingen die te voorschijn kwamen in mijn gedachten begreep ik Glashelder.Het WAAROM.!! IK ben niet de enige. Ga hier niet verder op in
  misschien later.Liefs aan allen, MARION

 15. Beste Mireille en Mirrors,
  Geweldig dat jij en je team ons verder helpt Mireille met je kennis en kunde.
  Ik merk dat ik je daar echt heel dankbaar voor ben.
  Voor iedereen een heel positief, vredig en gezond 2017, 2018,2019,2020……!!!

  Warme groet, Dionne

 16. Prachtig Mireille,

  Ik kreeg vanmorgen opeens na het mirren een lichte pijn onder mijn navel en nu lees ik dat verhaal van jou over de kristalchakra´s Ik dacht nog zou het van mijn alvleesklier komen omdat ik diabetis-2 heb. Ik vind dit zo bijzonder en geloof ook erg in synchroniteit. Verder word ik ook erg blij door al jouw nieuwsbrieven. Ik ben ook spiritueel aangelegd, studeer al jaren Theosofie, Soefisme, Tibetaans Boeddhisme maar heb net als velen nogal een rugzak op mijn 69-ste en toen zag ik jouw methode op Internet.Ik stelde in mijn leven voorheen nooit mijn grenzen en ook ik merk dat ik krachtiger word en blijf doorgaan met deze fantastische methode. Heel veel dank Mireille

 17. Mireille,
  Wat doe jij toch prachtig werk. Ik geniet telkens weer van jouw zeer positieve stukjes. Je doet dit heel goed, zonder alle negatieve dingen die gebeuren in de wereld te ontkennen.
  Ik wilde, dat ik inderdaad wat meer overtuigd was van mezelf. Ik doe de MIR-methode nu ongeveer vijf weken. Ik merk er nog niet veel van, maar ben er wel van overtuigd dat er geleidelijk aan veranderingen (zullen) komen. Ik zal graag meedoen met jouw oefeningen voor het verbeteren van de kristalchakra’s. Ben benieuwd!

 18. Hallo, ik ben in burn out periode begonnen met MIR methode en doe nu alle dag de 9 stappen. Voel me er goed bij. Ik ben er nog niet maar voel en zie de wereld en de mensen al anders, ook mijn inzicht is veranderd. Bedankt en vredige vriendelijke feestdagen en op naar een vredig 2017. Groet Marianne B

  • Beste Marianne,
   Fijn dat je anders naar de wereld kunt kijken. Er zijn best grote veranderingen in aantocht en daar word ik zelf ook heel blij over.
   Groetjes, Mireille

 19. Heel fijn deze toelichting op de chakra’s. Sommige symptomen vallen nu op z’n plaats.Kan het zijn dat zo’n symptoom wel een paar weken aanhoudt als je alleen maar af en toe EHBO- toepast? Ik ben er gisteren toch maar mee naar de dokter gegaan, omdat ik bang was voor huidkanker. Maar zij zag alleen een piepklein oud lidtekentje, waar volgens haar af en toe een zenuw in de knel kwam.
  Binnen 24 uur lees ik bij jou als het ware een bevestiging, die mijn vertrouwen in de MIR-Methode weer meer versterkt. Ik heb er heel veel aan. Dank je wel.
  In elk geval Mireille, ik kijk uit naar de chakra video’s. Ga je zo ook informatie geven over de meridianen?
  Maar wel je rust nemen hoor. Fijne feestdagen.
  Liefs
  Conny Scholtes

  • Beste Conny,
   Goed dat je naar de dokter bent gegaan. Dat blijft altijd belangrijk. En fijn dat je gerustgesteld kon worden! Ja, pijnklachten die er al wat langere tijd zijn, kunnen hier ook door komen. Let op, het gaat vooral over pijnklachten die af en aan komen. Dus die weg gaan en weer terug komen. Rust nemen doe ik ’s nachts, hihi. Ik slaap gelukkig enorm goed, waardoor ik overdags veel energie heb. We gaan nu verhuizen met ons kantoor en werken tussen kerst en oud en nieuw gewoon door. We hebben teveel werk, maar vooral ook mooie plannen!
   Groetjes, Mireille

 20. Beste Mireille,

  Tof dat je die kristalchrakra activiatie vrijgeeft op je Be the MIRror website !! Ik wens je verder ook nog een zalige Kerst en een gelukkig en vooral gezond 2017 toe !
  Vele groetjes, van Els, Mir Coach, Roeselare, België

 21. Mooi artikel.
  Wakkere mensen is ook een enorme onthullende en leerzame site.
  Wel veel maar je kunt je keuzes maken in wat je leest.

 22. Wouw Mireille, wat mooi!
  Ik lees vanaf het begin jouw nieuwsbrieven en van deze wordt ik superblij!
  Jij schrijft over Earth Matters (ik ben fan) en Janneke! We gaan wakkerder worden en invloed uitoefenen in de wereld op een positieve liefdevolle manier en het begint bij onszelf. Jouw methode gaat daarbij van kracht zijn, ik doe mee!
  Tip: Oefeningen in bekrachtiging van Martijn van Staveren via Crowd Power, te vinden op Eart Matters.
  Gelukkig Bewust Nieuwjaar!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

* Vul alleen je voornaam in!