Home » Artikelen » MIR-Methode voor Jongeren

Reacties

MIR-Methode voor Jongeren — 8 reacties

 1. Hallo Mireille,
  Dit is inderdaad een zeer goede rap jongeren-mir. Zou heel goed overkomen wanneer Ali B. dit zou doen. Hoop dat het bij hem aankomt.
  Groetjes,
  Irene.

 2. Hallo Mireille,

  Wat een geweldige Jongeren-MIR. Onze kleinzoon vindt deze helemaal te COOL. Gebruikt nog steeds geen medicatie. Hij wil deze MIR-Methode uit zijn hoofd leren en dit aan zijn klasgenootjes leren. Is 8 jaar en doet het nog steeds alle dagen. Maar wil nu overstappen op deze JongerenMIR.

  Wat ben jij toch zeer goed bezig. Je bent een engel op aarde.
  Ik zal je op de hoogte houden hoe het verder gaat.

  Liefs en hartelijke groeten,
  Irene

 3. Laten we dit met zijn allen gaan doen.
  Dan veranderd de wereld van zelf.
  Dan krijgen wij de hemel op aarde,
  en zijn we allen weer één!!!!!!!!!!!

 4. Wat een liefdevol geschenk is deze JongerenMIR!Nu ik het filmpje heb gezien voel ik de kracht er van. Mireille, je weet dat ik deze methode al ga uitdragen op mijn manier. Een mooie samenwerking voor een krachtige toekomst van deze jonge mensen!
  Liefs, Ellen

 5. Wat een kracht ..voelde de emotie opkomen en dacht hierbij gelijk aan mijn zoon..superrrrrrrrrr.

  liefs lyana

 6. Wat komt ie binnen, echt een kippenvelmoment! Hier straalt de kracht inderdaad vanaf, zoals de kindermir voor mij en vele anderen een directe lijn biedt naar een enorm blij, vrolijk en vrij gevoel. ik ga hem zeker doen en doorgeven! Fantastisch en Dank!!!

 7. De eerste keer dat ik het zag voelde ik het al, wat een POWER. Komt goed binnen,roept emotie op.. het mag er zijn. Voel mijn maag, laat maar komen… en daarna??? Wow, het voelt vrij, los van die oude ballast. Ik reageerde de dag erna een beetje kribbig werd me gezegd, had dat zelf niet door. En NU? Ik zit in de Flow. DANK,DANK,DANK voor deze Krachtige jongerenMIR.Ik wens alle jongeren [en ook de wat oudere jongeren] toe: ga er mee aan de slag, er is alleen maar iets te winnen. Vooral JEZELF , terug naar je eigenlijke Zelf, jouw eigen kracht, je eigen Power,WOW.
  Succes en plezier hiermee.

 8. Go, go, I want to shine !
  Het trilt, alle grondvesten bewegen, dank je voor deze gouden tool!
  Ik geniet.

  Liefs,
  Usha