Home » Artikelen » 10. Gezondheid went! Schrijf je klachten nu op

Reacties

10. Gezondheid went! Schrijf je klachten nu op — 53 reacties

 1. ik heb al een jaar (vooral ‘s’nachts ) last van ischias.
  Kan ik daar iets tegen doen? Ik doe al heel lang de MIR-Methode maar ook dat helpt niet.

  • Beste Ine,
   Zou je een keer naar een MIR-Methode begeleider willen gaan om uit te zoeken welke blokkade de ischias nog steeds in stand houdt?
   Ik wens je sterkte en succes!
   Mireille

  • ik heb de MIR-Methode 4 weken gedaan. ben er nou wat langer mee door gegaan. de laatste tijd heb ik veel last van huilbuien hoe kan dat ? gr marian

   • Beste Marian,
    Heb je je ook aangemeld voor de 6 weken begeleidingsmailtjes? Daarin wordt dat uitgelegd. Huilbuien zijn een heel normaal verschijnsel bij de MIR-Methode en geeft aan dat je diepere lagen aan het verwerken bent. Dat kan ook nog na 4 weken voorkomen. Gewoon jezelf even de ruimte geven om het te verwerken en extra zorgzaam voor jezelf zijn!
    Hartelijke groetjes!
    Mireille

 2. hoi Mireille heb al 4 maanden gordelroos in mijn gezicht wordt er radeloos van het begon in mijn oog en toen mijn rechterkant van mijn gezicht maar het gaat maar niet over ben een echte sporter vooral op de racefiets maar dat gaat ook niet meer vanwege mijn oog weet het niet meer meschien zijn er mensen die dit ook herkennen of een oplossing hebben om te proberen gr jo

  • Beste Jo,
   Wat je het beste kunt doen, is zo snel mogelijk een afspraak maken bij een MIR-Methode begeleider! Die kan met jou uitzoeken wat nou de oorzaak ervan is en daaraan werken. Heel veel sterkte in de tussentijd!
   Hartelijke groetjes,
   Mireille

 3. Hallo,
  Ik ben sinds afgeloen donderdag met al de 9 stappen bezig, en ben ook in behandeling van een Cranio-sacraal therapeute, ik heb vastzittende emotie’s.
  Kan de MIR en de therapie wel samen gaan of word het dan wat teveel???
  Heb ondertussen al wel griepverschijnselen ondergaan en veel zeur in de nek ervaren, wel beter slapen, veel plassen en had behoefte om kaas te nuttigen…graag uw reactie,alvast bedankt voor de moeite!!!!

  • Beste Fiona,

   In principe kunnen dit soort methodes fantastisch samenwerken. Wat het belangrijkste is, is jouw ervaring. Wordt het je teveel, dan is het het beste om een therapievorm te laten vervallen en voorlopig met een ervan verder te gaan.

   Sterkte en vooral veel geluk!
   Mireille Mettes

 4. Ben nu 6 weken bezig. Ben overspannen vanwege een conflict op mijn werk.
  Mijn maagpijn is zo goed als weg, zit iets beter in mijn vel, maar ben er nog niet.
  Mijn voetwrat is wel verdwenen, zat er al mijn leven lang. Daar ben ik erg blij mee.
  Meerdere kennissen heb ik ook aan de MIR-Methode gebracht die er erg blij mee zijn.
  Mijn rechter zijkant van mijn voet heeft een vreemd soort slapend gevoel.
  Ga zo door, ben er erg blij mee.

 5. Hoi. Mireille

  Ik ben vorig jaar in mei beg met de MIR-Methode,dit heeft geleid dat ikveel beter slaap als voorheen.Ben de eerste week van Januari weer begonnen en ik ben een stuk rustiger geworden maar ook ben ik erg moe geworden, en een beetje duizelig,!Nu heb ik sinds drie dagen iedere dag een bloedneus,ik ben wel verkouden geweest .en denk dat de MIR-Methode mij alle holtes heeft gereinigd,zoveel als er de laatste weken uit mijn neusje en keel is gekomen is ongekend,kan nu weer ruiken ,heerlijk. Maar vraag mij af of die bloedneus bij het proces hoort of dat het komt door al dat snuiten
  Bedankt voor het lezen en evt. Reactie
  Groet Ria

 6. Ik ben nu 9 weken bezig met de MIR. Ik slaap de laatste tijd wel beter gelukkig.
  Mijn maag/darmen zijn (mede dankzij glutenvrij eten) helemaal opgeknapt.
  Ik heb erg last gehad van vocht vasthouden en enkels en voeten, dat is ook over.
  Mijn netelroos is over.
  Mijn neusverkoudheid en verstoptheid is wel een stuk minder geworden.
  Heb alleen momenteel nog/weer (het was over) last van kortademigheid en van mijn linkerooglid zowel boven als onder, wat opgezet.

  Ik ben sinds een paar dagen de Mir even niet meer volledig aan het doen, en de kinderMir ook even gestopt, omdat mijn klachten te heftig waren, doe nu 5 en 7 weer 2 keer per dag.
  Ook de medicijnMir ben ik weer gestopt, daar reageerden mijn luchtwegen te heftig op 🙁 (ik gebruik na een maand stop, weer 2 keer per dag een ontstekingsremmer Pulmicort, wil het eigenlijk niet maar kan even niet anders. Sinds de Buteyko gelukkig geen luchtwegverwijden/combi-puf meer, dat is wel al winst. En niet meer echt benauwd zoals ik geweest ben.)

  Ik doe ook sinds september de Buteykomethode, die in het begin goed ging, maar mijn Controle Pauze is de laatste maand slecht, door mijn verkoudheid en luchtwegproblemen, en sinds gister weer omhoog aan het gaan, lijkt het.

  hartelijke groet
  Ineke
  (HSP en overal heftig op reagerend!)

 7. Hoi Mireille,

  Ben sinds een dag of 4 bezig met de 9 stappen van de MIR-Methode. Heb net chronische buikklachten en een schommelend suikerspiegel opgelost met NEI-therapie. Dat heeft me veel geholpen. Toch wil ik mijn gezondheid graag nog wat verder verbeteren en is MIR me aangeraden door een goede vriendin. Ik merk wel dat er veel gebeurt.. moe, wat hoofdpijn, kortaf. Maar wat me heel erg verbaast is dat ik nu heel erg verstopt raak. Ik kan niet meer naar het toilet, terwijl dat voorheen beter ging. En ik zou verwachten dat ik meer ga loslaten. Kan dat ook een eerste reactie op de behandeling zijn?

  • Hoi Marion. Wat fijn dat je door de NEI-therapie al zoveel hebt op mogen lossen. Het is ook een geweldige therapie en het mooie van de MIR-Methode is ook dat ze Alle therapieën ondersteunt! Je nu beschreven klachten kunnen een beginverergering zijn, dit is van tijdelijke aard. Wellicht is het goed je voeding iets aan te passen dmv lijnzaad of iets dergelijks om makkelijker naar het toilet te kunnen gaan. Het is ook mogelijk dat in de tussentijd dat we elkaars reacties lezen al weer veel is gebeurt. 😉 En voldoende drinken, zie dit artikel Er is ook een video over water drinken. Nou, ik zet je wel aan het werk he? Zo krijg je wat meer duidelijkheid, zodat je in vertrouwen door kan gaan.
   Ondersteunende en vriendelijke groet namens Mireille Mettes,

   Margreet Pielage

   MIR-Methode begeleider in Ommen
   http://www.terra-mater.nl

  • Hoi Sandrino.
   Er zijn positieve ervaringen van mensen met de diagnose ADHD PDD NOS en wat in het verlengde hiervan ligt.
   Je kan met stap 5 en 7 beginnen, 2x per dag en 2 weken lang.
   Daarna doe je alle 9 stappen.
   De babyMIR kan je ook doen die kan je hier vinden
   Het vraagt wel wat doorzettingsvermogen van je omdat het goed voor je is dat je de 9 stappen 4 maanden of iets langer doet.
   Ik wens je alle goeds toe en vind het fijn dat je laat horen wat de MIR-Methode met je doet.
   Met vriendelijke groet namens Mireille Mettes

   Margreet Pielage

   MIR-Methode begeleider in Ommen
   http://www.terra-mater.nl

 8. Beste Mireille,

  ik ben na ruim 4 weken gestopt, omdat ik heel erg moe ben geworden.
  Van een kant voel ik me sterker worden, van de andere kant als ik de MIR-Methode doe, word ik heel moe. Ik doe hem daarom ‘s avonds meestal in bed, omdat ik dan gelijk kan slapen. De fijne uitleg van jou en de reacties geven me veel inzicht. Bedankt hiervoor. Is het raadzaam om nu toch door te gaan, of beter even te stoppen met de MIR-Methode?

  • Hai Lucie,

   Het beste zou je juist door kunnen gaan met de MIR-Methode. De moeheid, is omdat je lichaam heel hard aan het werk is om een en ander op te lossen. Als de moeheid te lang duurt of niet goed te verdragen is, laat je dan ook ‘s controleren bij je huisarts. Je kunt ook altijd nog een afspraak maken bij een MIR-Methode begeleider. Die kan dan heel gericht met spiertesten uitzoeken waar bij jou de diepere oorzaak van de vermoeidheid ligt en die sneller wegwerken.

   Heel veel succes en sterkte met de moeheid!
   Hartelijke groeten,
   Mireille Mettes

 9. Ik wil heel graag een tweede kindje.
  Sinds we hebben besloten hiervoor te gaan, is mijn cyclus in de war en heb ik pas heel laat mijn eisprong.
  Dit frustreert en beangstigt mij enorm.
  Hoe zou ik de MIR methode in kunnen zetten, zou dit kunnen helpen?

  • Beste Anna,

   Als de emoties een rol spelen bij je, kan de MIR-Methode je daar zeker bij helpen. Ook het hormoonstelsel wordt aangepakt, via stap 6, wat mogelijk een rol speelt bij de veranderingen in je cyclus. Ik kan het je niet garanderen, maar ik hoop wel dat je de MIR-Methode een kans wilt geven. Als je zekerheid wilt hebben, kun je het beste een afspraak maken bij een MIR-Methode begeleider.

   Veel geluk!
   Hartelijke groetjes,
   Mireille Mettes

 10. Hallo Mireille,

  Even een berichtje, na de zeer intensieve bijeenkomst laatst in Zwolle.
  Hoe het tot nu toe gaat : De volgende dag na de sessie had ik behoorlijke hoofdpijn en was moe, heel moe, vooral in mijn hoofd.
  Daarna begon mijn buik zich op te zwellen en bleef maar dikker worden. Ik kon niet naar de toilet. Na drie dagen, mijn buik leek wel of ik 5 mnd zwanger was, kon ik naar de toilet en ben 2 dagen aan de diaree geweest.
  Verder merkt ik op dit moment niet echt dingen bewust. Gaap nog wel steeds als ik de stappen opzeg.
  Wat ik trouwens wel grappig vind, is dat als ik het in mijn hoofd opzeg, heel zacht, alleen hoorbaar voor mijzelf, dat ik het gevoel heb dat er dan wel wat gebeurt. Dat gevoel heb ik niet als ik het hardop zeg.
  warme groet
  Gudrun

  • Beste Gudrun,

   Ja, het was een indrukwekkende sessie, ook voor mij. Ik ben blij dat je lichaam de ballast heeft losgelaten, hoewel dat beslist niet prettig voor je moet zijn geweest. Ik hoop dat het je wat verlichting van je klachten gaat geven! Ga rustig door met de 9 stappen en je kunt altijd nog een consult bij me afspreken als je het idee hebt dat dat nodig is.

   Veel geluk en ik hoor heel graag hoe het met je gaat!
   Hartelijke groetjes,
   Mireille Mettes

 11. Lieve Mireille. mijn leven is momenteel een dagelijks gevecht, (en ik heb niet altijd meer de moed om te vechten)want ik heb veel gezondheidsproblemen. Samengevat: diabetes, reuma, overgewicht. versleten heupen die niet vervangen kunnen worden, astma, hoge bloeddruk en nog wat ‘kleine’ klachten. Lopen kan ik helaas bijna niet meer, nog maar een paar pasjes. Ik heb een jaar geleden langere tijd dagelijks de MIR-methode gedaan. Sinds vier weken doe ik weer dagelijks de MIR-methode twee keer per dag. Kan ik nog vooruitgang boeken, en is het goed om door te blijven gaan? Ik hoor van je, warme groet en veel succes gewenst.

  • Beste Conny,

   Ja, de MIR-Methode kan je inderdaad nog verder helpen. Wanneer je zoveel klachten hebt, ga je zowiezo 4 maanden door. Als het je te lang is, zou je jezelf dat willen gunnen om naar een MIR-Methode Begeleider te gaan? Zij kunnen dan heel gericht werken aan de blokkades die nog bij je zijn en ervoor zorgen dat je veel sneller door je klachten heen kunt groeien.

   Ondertussen heel veel sterkte en ik hoop op langere termijn op goed nieuws!
   Veel geluk!
   Mireille Mettes

 12. Dag Mireille
  Ik doe de MIR-Methode twee maanden en ben begonnen met de derde maand.
  Het probleem dat op het moment speelt, is kramp in mijn benen. Soms erg maar dan een paar dagen niet. Ik kan het niet plaatsen. Verder heb ik geen klachten. Medicamenten zijn van mijn lijst geschrapt. In 2004 heb ik spuiten gehad tegen tetanus omdat ik veel gereisd heb. Nu verblijf ik in het buitenland. Heb de laatste twee jaar geen inentingen meer gehad weet niet of dat invloed kan hebben op de krampen in mijn benen. Eten doe ik heel bewust.

  • Beste Jos,

   Wat fijn dat je van de medicijnen af bent! Maar is dat door de MIR-Methode, dat kan ik niet duidelijk lezen uit je bericht. Hoe dan ook ben ik heel blij voor je! Ik weet niet van het bestaan tussen inentingen en krampen. Je zou het een arts kunnen vragen.
   Kramp in de benen kan verschillende oorzaken hebben. Het kan een tekort zijn aan magnesium, maar je eet bewust, dus verwacht ik dat je voldoende magnesium binnen krijgt. Een andere oorzaak kan zijn dat de meridianen verstoord zijn. Door je benen lopen een stuk of 5 meridianen. als het midden in je kuit is, kan het de Blaasmeridiaan zijn, wat vaak met onzekerheid en beslissingen nemen te maken heeft.

   Als je het precies wilt weten, zou je naar een begeleider kunnen gaan. Je woont in het buitenland. Welk land? Je kunt via Skype of telefoon met een van de begeleiders in Nederland contact leggen.

   Heel veel succes en ik hoop dat de kramp gauw minder word!
   Hartelijke groetjes,
   Mireille Mettes

 13. Ik heb hoge bloeddruk. Geen lichamelijke oorzaak. Heb burn-out gehad.
  Meet geregeld. Bloeddruk vaak goed. Wil eigenlijk van pil af. Gebruik al lage dosering. Kan MIR-Methode mij helpen?

  • Beste Nico,

   We weten van tevoren nooit zeker of de MIR-Methode voor je gaat werken. Dat is altijd afwachten. Probeer het uit en kijk samen met je arts of je bloeddruk lager wordt. Dan kun je op termijn met de arts samen beslissen of je met de medicijnen kunt stoppen.

   Ik wens je heel veel succes!
   Laat je het me weten hoe het voor je werkt?
   Hartelijke groetjes!
   Mireille Mettes

 14. Ik heb een dag gehad dat ik behoorlijk ziek ben geweest. Het kwam er boven en onderuit. Voorheen als ik me echt berorerd voelde probeerde ik het met een vinger in mijn keel te stoppen maar dat lukte niet. Schijnbaar moest er een hele hoop rommel uit. Wat ik wel gemerkt heb is dat ik meer energie heb gekregen. Dus ik blijf de methode nog een keer in de maand doen. Dankjewel Mireille

  • Beste Jarin,

   Ja, soms gaat een lichaam voor de overduidelijke schoonmaak en kun je een dag behoorlijk ziek zijn. Ik ben blij dat je het zo sportief op vat! Het is nooit prettig om mee te maken, maar ik ben heel blij dat je je opgeruimd voelt en dat je je nu energieker voelt.

   Hartelijke groetjes!
   Mireille Mettes

 15. dag Mireille.

  Bijna van het begin doe ik de MIR-behandeling en dat bevalt me zo goed, ik doe dat nog dagelijks, voel me innerlijk steviger en dat werkt geestgelijk en lichamelijk aangenaam door.
  Ik heb de laatste tijd véél minder herrie in mijn “nek” en dat is zo fijn. Probeer nog andere probleempjes kwijt te raken.
  Wat een prachtige methode.

 16. Beste Mireille

  Ben al lange tijd bezig met de MIR-Methode. Heb kanker gehad. Ben er helemaal van hersteld en door de MIR-Methode ben ik van de slaappillen afgeraakt die ik moest nemen om tijdens de chemo kunnen te slapen. Nu ben ik onlangs begonnen om van de suiker af te blijven en dat lukt prima. Fijn dat ik de MIR-Methode heb leren kennen van een vriendin.

  Bedankt en groetjes, Maria

  • Beste Maria,

   Wat ben ik blij dat de MIR-Methode je heeft kunnen steunen in het loslaten van de slaappillen en de suiker. Ik hoor het vaker dat suiker eten gewoon niet meer zo boeiend is als er binnen in je iets verandert. Mooi, hoor! Ik ben je vriendin dankbaar dat ze het aan je heeft doorgespeeld!

   Hartelijke groetjes,
   Mireille Mettes

 17. Beste Mireille, heb eerst de MIR-Methode gedaan ,en daarna de BabyMIR, omdat er in mijn baby tijd veel gebeurd is, maar na een kleine week ben ik er mee gestopt, omdat ik er nogal heftig op reageerde, nu voel ik me weer onzekerder, angstiger en onrustiger. Is het beter dat ik toch weer met de BabyMIR begin of wat zou jij mij adviseren.
  Groetjes, Lizet

  • Beste Lizet,

   Zou je terug willen gaan naar de 9 stappen? Die moeten eerst hun volledige werk doen, zeker als je babytijd zo heftig is geweest. Doe die nog 2 weken en ga dan pas weer de BabyMIR doen, of neem contact op met Marline Wieggers-Schreuder. Zij weet als geen ander wat er in de babytijd kan spelen en hoe je dat kunt aanpakken. Je vindt haar via de pagina over de BabyMIR.

   Hartelijke groetjes en sterkte!
   Mireille Mettes

 18. Vervolg Vitiligo:
  Ik vraag me nu af hoe lang ik door moet gaan met de MIR-methode? Heb dat nu 4 weken gedaan met genoemd resultaat.
  Er zijn echter ook nog andere zaken in mijn lichaam waaraan ik wil werken. Kun je ook verschillende dingen benoemen bij stap 9? Zodat er op verschillende terreinen tegelijk gewerkt kan worden? Alvast dank voor je reactie!
  Groet van Ans

  • Beste Ans,

   Klachten die zich nog niet gewonnen hebben gegeven, vragen erom dat je langer door gaat. Blijf de MIR-Methode doen zolang je klachten hebt. Duren de overige klachten te lang, dan kan je altijd nog een afspraak maken bij een MIR-Methode begeleider, die op onze website staan.

   Heel veel succes en plezier met het aaien!
   Hartelijke groetjes,
   Mireille Mettes

  • Ha Jeane,

   Dat klinkt nog als een kwaal die wat zwaarder is dan oppervlakkige kwalen. Het kan zijn dat je lichaam heel hard aan het werk is door de MIR-Methode, waardoor je extra rust nodig hebt. Het kan ook zijn dat een hele oude, langdurige vermoeidheid nu naar buiten komt.
   Hoe dan ook, als het sinds de MIR-Methode is: zorg goed voor jezelf en geef er ook aan toe als je moe bent. Forceer jezelf niet, maar luister naar je lichaam.
   Blijf de MIR-Methode gewoon gebruiken en als het goed is, gaat de vermoeidheid langzaamaan plaats maken voor meer energie.

   Hartelijke groetjes en sterkte!
   Mireille Mettes

 19. Dag Mireille,
  Ik ben verbaasd en verrast!!
  In mei 2012 ben ik begonnen met een therapie om vitiligo te genezen. 2x dgs een spray gebruiken en om de dag onder een grote lamp. Alles wat er gebeurde was dat de vitiligo zich nog meer verspreidde over mijn lichaam. Toen de arts mij als laatste redmiddel een zalf voorschreef waar ik héél voorzichtig mee moest zijn want mogelijk kankerverwekkend, was voor mij de grens bereikt. Dan maar met vitiligo verder door het leven. Totdat ik met de MIR-methode aan de slag ging. Er komen nu steeds meer kleine bruine plekjes bij; het pigment herstelt langzaam. Prachtig toch?!

  • Beste Ans,

   Oh, wat fantastisch!! Ik heb al vaak de vraag gehad van mensen of vitiligo aan te pakken was hiermee, en wat geweldig om nu van jou te horen dat het echt aan het opklaren is!! Ben zó blij dit te horen! Zou je misschien een foto van een deel van je huid willen nemen, zodat we het later kunnen vergelijken? Alleen als je dat wilt, hoor!

   Ik ben heel blij voor je en voor alle andere mensen die nu ook hoop kunnen putten uit jouw ervaring!
   Dankjewel!
   Hartelijke groetjes,
   Mireille Mettes

 20. beste Mireille.Ik doe de 9 stappen ongeveer een maand.
  Ik slaap beter en mijn nagels worden sterker
  Dank je voor de tips
  ine

  • Beste Ine,

   Dat is leuk om te horen! Besef dat beter slapen en sterkere nagels van alles te maken heeft met wat er binnenin je lichaam gebeurt. Het kan daardoor zijn dat er langzaam maar zeker nog meer klachten verdwijnen. Ben heel blij voor je!

   Hartelijke groetjes,
   Mireille Mettes

 21. Dag Mireille,

  Via via ben ik met jouw methode in aanraking gekomen. Had geen echte klachten maar mijn situatie ondermijnde mijn eigenwaarde.
  Ik doe de MIR-Methode dagelijks en het ondersteunt me.
  Mijn zelfvertrouwen groeit.

  • Beste Ellen,

   Daar ben ik heel blij om! Eigenwaarde, zelfvertrouwen en het afnemen van onzekerheid, is iets wat ik heel vaak hoor als mensen de MIR-Methode doen. Heel veel geluk en laat je het me weten hoe het verder nog voor je werkt?

   Hartelijke groetjes!
   Mireille Mettes

  • Beste Diana,

   Het gaat erom dat je je klachten opschrijft. Je gaat dan de MIR-Methode 4 weken doen en kijkt daarna nog ‘s welke klachten er nog zijn en welke zijn verdwenen. Als je ze nu niet opschrijft, kan het zijn dat je ze over 4 weken niet meer herinnert, omdat ‘Gezondheid went’. Als je er een cijfer van 1-10 bij schrijft, kan je over 4 weken terug kijken en dan nog ‘s voor jezelf inschatten hoe sterk de klachten nu nog zijn als je ze weer een cijfer geeft.

   Ik wens je heel veel succes en ik hoor het graag wat jij bij jezelf merkt!
   Hartelijke groeten,
   Mireille Mettes

 22. Ik ben na 4 weken gestopt, maar nu ook weer begonnen om de al wat langer durende kwalen ook opgelost te krijgen.
  De ondersteunnende mail waren erg prettig en kwamen vaak over een met mijn reacties.
  Ik voel me letterlijk en figuurlijk steviger in mn schoenen staan.
  hoofdpijnklachtjes weg
  opgeblazen gevoel buik weg
  ken beter mn grenzen
  voel me vrijer om te zeggen wat er gezegd moet worden, zonder dat het op zeurderige toon gaat.
  kan beter complimenten ontvangen.
  voel me veel minder schuldig over van alles
  kan makkelijker ‘nee’-zeggen
  overeet me niet meer
  kan de koekjes, snoepjes en alcohol veel makkelijker laten staan.

  ik ga lekker door, want het geeft me ook een soort zelfbevestiging!

  • Beste Marjolijn,

   Wat een prachtige resultaten heeft het je al opgeleverd. Ja, zo is dat, hoe krachtiger je in jezelf wordt, hoe makkelijker het wordt om al die verleidingen te weerstaan. Goed gedaan! Leuk ook dat je complimenten nu beter in ontvangst kunt nemen! Dat is zo’n ‘detail’, maar daar zit een hele wereld van eigenwaarde achter.

   Mooi hoor, ik ben heel blij voor je!
   Dat het je overige kwalen ook mag helpen oplossen!
   Hartelijke groeten,
   Mireille Mettes

 23. klacht die verdwenen is: een tekort aan mineralen en basisbehoeften.
  het is nu ondertussen al de vijfde week, dat ik het doe.
  zal het blijven doen. heb ernstige depressie en burnout achter de rug.
  veel emotionele problemen. Ik voel me gewoon sterker en dit is ook
  fysiek waarneembaar. Voel me niet meer zo zwak, hulpeloos en moedeloos.

  • Beste Isabelle,

   Wat is dat fijn om te lezen! Heel erg goed dat je jezelf de tijd geeft en de ruimte om de emoties langzaam maar zeker aan te pakken. Je kunt het beter in het begin rustig aan doen, als je zulke ernstige klachten hebt (gehad). Ik ben blij dat je in die zin heel liefdevol naar jezelf bent!

   Ben blij dat je je stukken sterker voelt!
   Dat het maar zo mag voortgaan!
   Veel geluk en hartelijke groetjes!
   Mireille Mettes

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

* Vul alleen je voornaam in!

P.S. Je reactie zal niet meteen zichtbaar zijn op de website, omdat die eerst door ons gelezen wordt. Soms kan dat even duren wanneer we veel reacties ontvangen. Hartelijke groeten, Team MIR-Methode.