Heb je last van je spieren en merk je dat je er door de MIR-Methode minder last van hebt, of is het zelfs helemaal verdwenen? Wat mooi!

We horen graag van je wat er is verbeterd! Beantwoord dan deze vragen:
1. Hoe lang heb je de MIR-Methode gedaan?
2. Heb je begeleiding van een MIR-Methode begeleider gehad?

Helemaal onderaan deze pagina is een formulier waar je je resultaten kunt melden. Met ‘End’ spring je er meteen naartoe.

Heb je vragen over het doen van de MIR-Methode kijk dan op de pagina Vragen of neem contact op met een MIR-Methode begeleider. Persoonlijke vragen die op deze pagina gesteld worden, beantwoorden we niet.


Reacties

Spieren, klachten aan de spieren (pijn, kramp, spanning, etc.) — 1 reactie

  1. Hallo,

    Ik heb de MIR-methode 4 weken gedaan. Ik ga er graag mee door, want het brengt me rust. Ook opvallend: al 3,5 jaar heb ik een chronische liesblessure. Ik ben overal geweest: de sportarts, fysiotherapie, acapuncturist, manueel therapeut, osteopaat. Niemand kon mij van mijn klachten helpen. Ik heb een nieuwe fysiotherapeut bezocht laatst, maar had toch weer een terugval in klachten. Toen ik de MIR-Methode ging doen, verdwenen de enorme spanning in mijn bovenbenen en zijn de klachten enorm verminderd. Wat een prachtig resultaat!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

* Vul alleen je voornaam in!

P.S. Je reactie zal niet meteen zichtbaar zijn op de website, omdat die eerst door ons gelezen wordt. Soms kan dat even duren wanneer we veel reacties ontvangen. Hartelijke groeten, Team MIR-Methode.