Heb je last van HPU en merk je dat je er door de MIR-Methode minder last van hebt, of is het zelfs helemaal verdwenen? Wat mooi!

We horen graag van je wat er is verbeterd! Beantwoord dan deze vragen:
1. Hoe lang heb je de MIR-Methode gedaan?
2. Heb je begeleiding van een MIR-Methode begeleider gehad?

Helemaal onderaan deze pagina is een formulier waar je je resultaten kunt melden. Met ‘End’ spring je er meteen naartoe.

Heb je vragen over het doen van de MIR-Methode kijk dan op de pagina Vragen of neem contact op met een MIR-Methode begeleider. Persoonlijke vragen die op deze pagina gesteld worden, beantwoorden we niet.


Reacties

HPU – Hemopyrrollactamurie — 3 reacties

 1. Hallo Mireille,
  Ik heb een zwaar diep veneuze trombosebeen waar ik heel veel pijn aan heb.
  Nu is mijn vraag bestaat er een meditatie dat ik een beetje ontlast word van deze pijn.
  Warme groet,
  Josee

  • Beste Josee,
   Er zullen vast meditaties voor zijn, maar daarvan ben ik niet op de hoogte. Ik zou, als je de MIR-Methode ervoor wilt gebruiken, je de MIR-Methode EHBO eigen maken. Die kun je bij een MIR-Methode begeleider leren, of van iemand anders die hem al kent. Je kunt het ook leren op de ‘Be the MIRror’-website.
   Veel sterkte!
   Groetjes, Mireille

 2. Hoi Mireille, hartelijk dank voor je methode. Ik ga er echt van vooruit. Vooral het feit dat je basisbehoeften zo makkelijk kunt aanvullen vind ik een oplossing. Ook heb ik sinds deze methode geen aanvullende pillen meer hoeven te slikken. Het gaat om vitamine B1, B2 en B6 zink mangaan, kalium en magnesium. Dit zijn stoffen die ik nog vaak te kort kwam. Ik heb een glutenvrij en peulvruchtvrij dieet en HPU. Groetjes, Sandra

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

* Vul alleen je voornaam in!

P.S. Je reactie zal niet meteen zichtbaar zijn op de website, omdat die eerst door ons gelezen wordt. Soms kan dat even duren wanneer we veel reacties ontvangen. Hartelijke groeten, Team MIR-Methode.