Heb je last van hooggevoeligheid en merk je dat je er door de MIR-Methode minder last van hebt, of is het zelfs helemaal verdwenen? Wat mooi!

We horen graag van je wat er is verbeterd! Beantwoord dan deze vragen:
1. Hoe lang heb je de MIR-Methode gedaan?
2. Heb je begeleiding van een MIR-Methode begeleider gehad?

Helemaal onderaan deze pagina is een formulier waar je je resultaten kunt melden. Met ‘End’ spring je er meteen naartoe.

Wil je meer lezen over dit onderwerp? Lees dan de artikelen waarin Mireille Mettes schreef over hooggevoeligheid.

Heb je vragen over het doen van de MIR-Methode kijk dan op de pagina Vragen of neem contact op met een MIR-Methode begeleider. Persoonlijke vragen die op deze pagina gesteld worden, beantwoorden we niet.


Reacties

Hooggevoeligheid — 3 reacties

 1. Ik ben hooggevoelig en door jaren van de ene stresssituatie in de andere te leven, leefde ik puur op adrenaline, kreeg ik darmklachten en ogenschijnlijk allergische reacties. Door quintiumtesten te doen ben ik hier achter gekomen en heeft de dokter mij o.a. de MIR-methode geadviseerd. Na een maand voel ik mij al veel sterker en kan beter op stress situaties reageren. Ook uit de dagelijkse mails haal ik veel informatie. De eerste 2 dagen dat ik de 9 stappen deed, reageerde mijn lichaam heel heftig (diarree), maar nu zijn mijn darmklachten verdwenen. Ik heb deze methode al aan veel mensen aangeraden. Het is fantastisch hoe goed het werkt en dat je hier zonder kosten van kan genieten, zodat het voor iedereen toegankelijk is :-).

 2. Ik ben een medium en help andere mensen met de helende energie die ik door mag geven.
  Ik weet dat ik een hoog bewustzijn heb. De MIR-Methode heeft mij nog dichter bij de lichtwereld gebracht. Voorheen voelde ik wel eens een soort angst. Nu helemaal niet meer. Ik vertrouw onvoorwaardelijk op alles wat op mijn weg komt en zeker wat ik mag voelen en horen en weten tijdens mijn werk.
  Dank je wel.
  Ik heb al heel veel van mijn cliënten deze methode geadviseerd.

 3. Beste Mireille,

  Nu ben ik geloof ik 5 weken aan het mirren. In de eerste weken heb ik enorm veel verschil gemerkt. Ik was emotioneel stabieler en kon beter mijn grenzen aangeven op een gepastere manier. Ik voel mij veel veiliger bij mezelf en merk dat ik mij minder van anderen aantrek. Ik leef meer voor mezelf. Ik durf egoïstischer te zijn. In denken ben ik dat eerder maar in handelen richt ik mij vaak te veel naar anderen.Ik krop te veel op. Omdat ik gevoelig ben, weet ik niet altijd of ik mij aanstel of er toch wat van kan zeggen. Eeuwige twijfel in mijn hoofd is vermoeiend. De MIR-Methode maakt mij sterker. Ik kan beter beslissingen nemen. De eerste twee weken had ik ook veel minder pijn aan de rechterkant van mijn lichaam, die pijn komt wel weer af en toe terug. Dus ik durf nog niet te juichen. Ik hoef door de MIR-Methode minder naar toilet (kleine boodschap). De blaasmeridiaan verbetert volgens mij. Ik heb meer levensvreugde… Soms te veel energie … Te veel frustratie boosheid . Ik hoop dat ik dat beter kan kanaliseren. Voel makkelijker de liefde voor mijn dochter ….. Voel mij beter in contact met mensen. Mijn aura sluit zich beter, dat lijkt althans zo. Eerder ving ik te veel de emoties van anderen op. Ik geloof dat ik meer grip op mezelf en anderen heb. Het gaat echt beter , maar ik ben zeker niet daar waar ik zijn moet…… Ik ben weer arbeidsgeschikt bevonden , maar ik hoop dat ik het weer ga redden om in loondienst te werken… In t verleden liep ik vaak tegen de lamp op vanwege mijn gevoeligheid ,onzekerheid, concentratieprobleem en het tempo die het werkzame leven met zich meebrengt. Ik ga vlijtig door met mirren en heb veel mensen erop geattendeerd. Jammer dat niet iedereen er voor open staat. Ik vind het geweldig dat jij ( Mireille ) ons dit gratis aanbiedt….. Ik had er n beetje genoeg van , dat alle hulp best wel wat centjes kost. Mijn ex man heeft mij de tip gegeven van de MIR-Methode… Beetje met tegenzin nam ik t aan, maar ben toch meteen gaan kijken wat de MIR-Methode is. Nu mijn dochter nog zo ver krijgen dat ik t ook bij haar mag doen of zij t zelf gaat doen.. Nogmaals geweldig dat jij dit ons aanbiedt … Ik geloof dat ik bij de 10 % hoor , die veel merkt van de methode…. En ik probeer je met alle nieuwe ontwikkelingen op de voet te volgen…..
  Lieve groet, Dionne

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

* Vul alleen je voornaam in!

P.S. Je reactie zal niet meteen zichtbaar zijn op de website, omdat die eerst door ons gelezen wordt. Soms kan dat even duren wanneer we veel reacties ontvangen. Hartelijke groeten, Team MIR-Methode.