Heb je last van hoofdluis of een insectenplaag en merk je dat je er door de MIR-Methode minder last van hebt, of is het zelfs helemaal verdwenen? Wat mooi!

Oorzaak vinden
Wil je meer begrijpen over waarom je gestoken wordt, dan kun je dit artikel lezen: 160. Zomertijd, muggentijd! Wat kun je doen aan muggenjeuk?

We horen graag van je wat er is verbeterd! Beantwoord dan deze vragen:
1. Hoe lang heb je de MIR-Methode gedaan?
2. Heb je begeleiding van een MIR-Methode begeleider gehad?

Helemaal onderaan deze pagina is een formulier waar je je resultaten kunt melden. Met ‘End’ spring je er meteen naartoe.

Heb je vragen over het doen van de MIR-Methode kijk dan op de pagina Vragen of neem contact op met een MIR-Methode begeleider. Persoonlijke vragen die op deze pagina gesteld worden, beantwoorden we niet.

 


Reacties

Insectensteken, hoofdluis — 7 reacties

 1. Eigenlijk is dat logische dat dieren onze( emoties ) ruiken.met mijn gedachten kracht zeg ik tegen de muggen dat ze mij niet meer mogen steken. Vroeger werd ik lek gestoken, na 1,5 jaar mir te doen merk ik inderdaad behalve dat ik geen vocht meer vast houd, maar ook minder gestoken te worden door muggen!Ik heb ontzettend veel mogen leren bij Mireille, bij deze wil ik je bedanken wat jij niet allemaal gedaan hebt voor de mensheid, petje af!! Ga zo door…. Gr. Joann

 2. Dank voor dit bericht! Het wordt me nu ineens duidelijk.
  Ik doe nu sinds 2,5 maand de MIR-Methode. De laatste weken verbaasde ik me erover dat ik niet meer door muggen wordt gestoken (terwijl ik in voorgaande jaren altijd degene in ons gezin was die onder de muggenbulten stond).

 3. Dag Mireille,
  Heel bijzonder dat ik nadat ik in korte tijd 2 keer door een horzel ben gestoken er geen zwelling ontstond. Ik doe al vele maanden 1 keer per dag mirren. Ik las dit artikel, daarna werd ik gestoken. Dus ben ik erg blij dat er nu alleen een beetje jeuk is op de plek van de steek. Vervolgens werd ik door een bij in mijn vinger gestoken toen ik sperziebonen plukte. Dat deed erg zeer. Ik heb het daarna uitgezogen. Geen reactie verder! Wederom blij verrast.
  Ik ga zeker door met Mirren! Bedankt! Veel succes in alles.
  Hartegroet, Marijke

 4. Ik sta een aantal jaren voor de klas en ben in al die tijd nog maar een keer geveld door hoofdluis. Ik ben momenteel zwanger en kwam er vorige week achter dat ik hoofdluis had(het heerst nogal op school). Ik heb de MIR methode gedaan en doe het nog steeds dagelijks, misschien heeft het wel te maken met mijn zwanger zijn of verminderde weerstand. Interessant.

 5. Ik heb met tussenpozen een aantal jaren luizen gehad maar na zo’n 2 maanden mirren was ik er helemaal van af en ze zijn ook nooit meer teruggekomen.
  Irene

 6. Wij (mijn vrouw en ik) hebben 7 maanden last gehad van luis. Alles gedaan om er van af te komen, maar niets hielp tot we gingen mirren. Binnen twee weken waren we er helemaal vanaf!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

* Vul alleen je voornaam in!

P.S. Je reactie zal niet meteen zichtbaar zijn op de website, omdat die eerst door ons gelezen wordt. Soms kan dat even duren wanneer we veel reacties ontvangen. Hartelijke groeten, Team MIR-Methode.