Heb je last van hoofdluis of een insectenplaag en merk je dat je er door de MIR-Methode minder last van hebt, of is het zelfs helemaal verdwenen? Wat mooi!

We horen graag van je wat er is verbeterd! Beantwoord dan deze vragen:
1. Hoe lang heb je de MIR-Methode gedaan?
2. Heb je begeleiding van een MIR-Methode begeleider gehad?

Helemaal onderaan deze pagina is een formulier waar je je resultaten kunt melden. Met ‘End’ spring je er meteen naartoe.

Heb je vragen over het doen van de MIR-Methode kijk dan op de pagina Vragen of neem contact op met een MIR-Methode begeleider. Persoonlijke vragen die op deze pagina gesteld worden, beantwoorden we niet.


Reacties

Hoofdluis en insectenplaag — 3 reacties

  1. Ik sta een aantal jaren voor de klas en ben in al die tijd nog maar een keer geveld door hoofdluis. Ik ben momenteel zwanger en kwam er vorige week achter dat ik hoofdluis had(het heerst nogal op school). Ik heb de MIR methode gedaan en doe het nog steeds dagelijks, misschien heeft het wel te maken met mijn zwanger zijn of verminderde weerstand. Interessant.

  2. Ik heb met tussenpozen een aantal jaren luizen gehad maar na zo’n 2 maanden mirren was ik er helemaal van af en ze zijn ook nooit meer teruggekomen.
    Irene

  3. Wij (mijn vrouw en ik) hebben 7 maanden last gehad van luis. Alles gedaan om er van af te komen, maar niets hielp tot we gingen mirren. Binnen twee weken waren we er helemaal vanaf!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

* Vul alleen je voornaam in!

P.S. Je reactie zal niet meteen zichtbaar zijn op de website, omdat die eerst door ons gelezen wordt. Soms kan dat even duren wanneer we veel reacties ontvangen. Hartelijke groeten, Team MIR-Methode.