Heb je last van gastritis en merk je dat je er door de MIR-Methode minder last van hebt, of is het zelfs helemaal verdwenen? Wat mooi!

We horen graag van je wat er is verbeterd! Beantwoord dan deze vragen:
1. Hoe lang heb je de MIR-Methode gedaan?
2. Heb je begeleiding van een MIR-Methode begeleider gehad?

Helemaal onderaan deze pagina is een formulier waar je je resultaten kunt melden. Met ‘End’ spring je er meteen naartoe.

Heb je vragen over het doen van de MIR-Methode kijk dan op de pagina Vragen of neem contact op met een MIR-Methode begeleider. Persoonlijke vragen die op deze pagina gesteld worden, beantwoorden we niet.


Reacties

Gastritis — 3 reacties

 1. Hallo Mireille
  Sinds 23 mei doe ik elke ochtend en Avond Mirren,
  wat mij opvalt is dat ik al dagen last heb van een onrustig gevoel in mijn maag en darmen,..veel gerommel en een flauwe misselijkheid!..
  Ik heb al geruime tijd last van PDS
  Veel verstopping afgewisseld met diarree sinds mijn buikoperaties in 1986
  waarbij er onder andere een netje werd geplaatst ter vervanging van mijn kapotte buikvlies.
  Dit gerommel en onrust heb ik echter sinds ik begon met Mirren,kan dit daarvan zijn?
  Ik moet je wel vertellen dat ik mij een stuk prettiger voel in mijn vel qua zelfvertrouwen en rust!
  Heel veel dank voor deze geweldig fijne methode .

  • Beste Tiny,
   Ja hoor, dat kan zeker van de MIR-Methode komen. Die helpt je darmen om langzaamaan op te schonen en zich te versterken. Meestal hebben mensen wisselende ontlasting in de eerste paar weken en vaak ook meer ontlasting. Ik wens je toe dat je steeds minder last hebt van de verstopping en de diarree.
   Fijne gezondheid gewenst!
   Groetjes, Mireille

 2. Hallo Mireille,

  Dankjewel voor je BAANBREKENDE werk! Toen mijn vriendin (heeft als therapeute een soortgelijk CV als jij) me de eerste keer wees wat ik moest doen, voelde het direct als een warm bad, een verwen-jezelf-methode. Mijn werk bezorgt me vaak stressgerelateerde gastritis en de afgelopen week was de pijn zo erg dat zelfs venkelthee niet meer hielp. Maar de MIR-Methode helpt wel! Ik heb het nu dus gebruikt als acuut geneesmiddel maar ben zeker van plan de 2 maanden vol te maken. Wie weet, met een beetje mazzel krijgt de stress me dan helemaal niet meer te pakken en krijgt mijn maag de kans om zich echt te herstellen. Dank, dank en nog eens dank!

  Eva

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

* Vul alleen je voornaam in!

P.S. Je reactie zal niet meteen zichtbaar zijn op de website, omdat die eerst door ons gelezen wordt. Soms kan dat even duren wanneer we veel reacties ontvangen. Hartelijke groeten, Team MIR-Methode.