Heb je last van erectieproblemen en merk je dat je er door de MIR-Methode minder last van hebt, of is het zelfs helemaal verdwenen? Wat mooi!

We horen graag van je wat er is verbeterd! Beantwoord dan deze vragen:
1. Hoe lang heb je de MIR-Methode gedaan?
2. Heb je begeleiding van een MIR-Methode begeleider gehad?

Helemaal onderaan deze pagina is een formulier waar je je resultaten kunt melden. Met ‘End’ spring je er meteen naartoe.

Heb je vragen over het doen van de MIR-Methode kijk dan op de pagina Vragen of neem contact op met een MIR-Methode begeleider. Persoonlijke vragen die op deze pagina gesteld worden, beantwoorden we niet.


Reacties

Erectieproblemen — 1 reactie

  1. Sinds 2001 heb ik een hersenbloeding gehad, waar ik gelukkig goed doorgekomen ben met intensief hard oefenen.Dan is in augustus 2005 Mijn echtgenote aan slokdarm kanker overleden, en al die jaren heb erectie problemen gehad, maar nu ik sinds 4 weken de MIR-Methode toepas is het mij opgevallen dat ik al enkele keren terug een morgen erectie kreeg, als ook is de artrose pijn in de knieën fel verbeterd
    is het toeval of niet ik voel mij véél beter, en blijf voort gaan .
    Bedankt dat ik de MIR-Methode heb mogen leren kennen!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

* Vul alleen je voornaam in!

P.S. Je reactie zal niet meteen zichtbaar zijn op de website, omdat die eerst door ons gelezen wordt. Soms kan dat even duren wanneer we veel reacties ontvangen. Hartelijke groeten, Team MIR-Methode.