Houd jij ook zo van dansen? Dat je als vanzelf gaat stralen? Het lachen niet kunt laten?
Dansen verbindt, dansen verbroedert! Door vrijuit te bewegen, komt je energie weer op gang en word je accu opgeladen! Stráááááááálend weer naar huis!

Kom lekker mee swingen in Apeldoorn. Ik breng graag veel MIRrors bij elkaar, om je zo:

 • een leuke middag te bezorgen,
 • met gelijkgestemden onder elkaar te zijn,
 • te genieten van goede muziek, in een veilige omgeving,
 • opdat je nog meer gaat stralen!

We komen samen in een danszaal met een apart zaaltje voor drankjes en hapjes en waar je een gesprek met elkaar kunt voeren. De muziek is vooral uit de jaren ’70 en ’80, en allemaal bekende nummers. Ook liedjes van nu komen langs. Je kunt tussendoor verzoeknummers indienen bij de dj.

Spelregels

– er wordt geen alcohol geschonken,
– roken mag buiten, maar niet vlakbij de ingang,
– overige drugs niet toegestaan.

Tijdstip

Het feest wordt ‘s middags gehouden, zodat mensen van ver weg niet tot diep in de nacht hoeven te reizen.
Het feest wordt om 14.00 uur door Mireille geopend. Dan start meteen de muziek. Om 17.00 uur is het laatste dansnummer, waarna we gaan opruimen. Om 18.00 uur moeten we de zaal schoon achterlaten.
De zaal is vanaf 13.30 uur geopend. Welkom!

Data

 • Zondag 7 januari 2018, 14.00 – 17.00 uur

 • Zondag 4 maart 2018, 14.00 – 17.00 uur

 • Maandag 2 april 2018, 14.00 – 17.00 uur
 • Zondag 6 mei 2018, 14.00 – 17.00 uur

Kosten

Vooraf via website: 10 euro.
Drankjes zijn 0,50 euro. Hapjes zijn gratis.

Adres

De Veste, Fabianusstraat 4, Apeldoorn.
Op de dag zelf is De Veste niet telefonisch te bereiken, dus stippel je route een paar dagen van tevoren uit!
Parkeerplaatsen zijn gratis. Goed bereikbaar met openbaar vervoer.

Aanmelden
Je kunt je hier aanmelden voor het feest.

 


Reacties

MIR-Methode dansfeest! — 19 reacties

 1. Eerste keer naar het dansfeest, ja, alleen binnengekomen, maar direct in een groepje opgenomen!!! Daarna lekker dansen , een slokje thee, weer dansen, lekker gek doen, geeft niets, alle bewegingen zijn leuk!Ieder op zijn eigen wijze.Dan wat smullen van “verstandige”snoeperijen,mooie gesprekken gehad. Mijn hemel, ze komen overal vandaan,Zwolle, Almere,Gouda, Amersfoort. Zo zie je MIR is meer dan landelijk, Er was een Zwitserse, een Duitse..Ja Mireille gaat over de grens. Kom ook ,je zult er geen spijt van krijgen.Ik laat het niet bij een keer, tot ziens!Marianne.

 2. Hoi Mireille,
  Ik heb via spotify een voor mij nog onbekende band leren kennen; Wookiefoot
  Ze hebben een soort van spirituele, en zelfbewustzijns-teksten maar dan in een hip en vrolijk dansbaar jasje , echt heel leuk.Een aanrader voor de dansfeesten.

  groetjes Helma

  • Beste Nellie,
   Als er iemand is die me helpt met organiseren… jazeker! Ik heb een zaal nodig die een lage prijs heeft en een zijzaaltje waar mensen bij elkaar kunnen zitten om uit te rusten en met elkaar te praten. En een DJ zou super zijn, maar dat kan ook de DJ zijn waar ik al mee samenwerk.
   Groetjes, Mireille

  • Beste Nelleke,
   Wanneer iemand een zaal kan organiseren met een lage huur, en eventueel een DJ, dan kan ik het op de website aankondigen. Weet jij een leuke zaal in Alphen aan de Rijn?
   Groetjes, Mireille

 3. Hallo Mireille,
  Ik vind het jammer dat je niet op Pinterest zit. Ik heb een bord gemaakt van de Mir maar kan er op pinterest weinig van vinden . Misschien een idee? Je bereikt er veel mensen mee, Lieve groet van Agnes (al jaren enthousiast mirbeoefenaar,!)

  • Beste Agnes,
   Het is voor mij (en Team) bijna niet te doen om op alle social media te zijn. Facebook is al een uitdaging… Mocht je iets voor ons kunnen betekenen, bijvoorbeeld meer uitleg over het voordeel van Pinterest, dan hoor ik het graag!
   Groetjes, Mireille

 4. Lijkt me super leuk maar vind het helaas lastig om in mijn eentje anderhalf uur te moeten rijden maar vooral om alleen binnen te komen haha. Is er ook zoiets als dit in de omgeving Eindhoven?
  Gr. Karen

  • Beste Karen,
   Ja, er is iets in de maak in Brabant. En is het nog een idee om samen met iemand te gaan?
   Groetjes, Mireille

  • Ik zou graag ook eens de ervaring’ meemaken !
   En ik kom v Mechelen/Belgie en dat is ook een eindeke*
   Jaa” soms moet je er iets voor over hebben.
   Kati

 5. Wat heerlijk dansen. Ik heb er veel zin in. Jammer dat ik op de geplande dagen niet kan. Veel dansplezier!!!! en vast en zeker kom ik een andere keer. Annemarie

 6. Ik dans hier in Heist op den berg, met onze Murga groep in repetities. K zal zeker de Mir Vredesgroep ingedachten houden. Een prettige Valentijndazg voor allen. Diana

 7. Lieve ‘dansorganisatie’, DANK jullie wel voor de heerlijke middag in de Veste. Ik heb weer eens heerlijk kunnen swingen. De dj was fantastisch! Graag tot een volgende keer. Groetjes Iris

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

* Vul alleen je voornaam in!

P.S. Je reactie zal niet meteen zichtbaar zijn op de website, omdat die eerst door ons gelezen wordt. Soms kan dat even duren wanneer we veel reacties ontvangen. Hartelijke groeten, Team MIR-Methode.