Wat doet een MIR-Methode begeleider?
Een MIR-Methode begeleider werkt met jou samen aan een MIR-Methode op Maat. Dat is een op maat gemaakte lijst met zinnen die je thuis gaat aaien. De begeleider werkt via spiertesten. In het consult test zij (hij) na of er blokkades zijn die de werking van de 9 stappen vertragen. Ze (hij) werkt met jou aan die blokkades, waardoor het effect van de MIR-Methode zal versnellen.
MIR-Methode begeleiders zijn door Mireille Mettes opgeleid en volgen jaarlijks haar nascholing. Ze hebben bovendien een rechtstreekse lijn met Mireille om navraag te doen over een cliënt en voor intervisie.

Kosten
MIR-Methode begeleiders zijn zelfstandig werkende mensen met een eigen praktijk. Je betaalt per consult. De hoogte van de consultprijs bepaalt de MIR-Methode begeleider zelf.

WKKGZ
De MIR-Methode begeleiders zijn aangesloten bij een geschillencommissie die door het Ministerie van VWS is goedgekeurd.

Zoek je MIR-Methode Begeleider bij jou in de buurt.

Kantel je mobiel om de tabel helemaal te zien
Postcode en plaats Naam en contactgegevens Hoe begeleid ik?
2391 XD
Hazerswoude-Dorp
(bij Leiden)
Irene van Es-Hilgersom
Tel: 06-30741451
E-mail: contact@idereen.nl
Website: https://www.idereen.nl
Specialisatie: Chronische klachten

In eigen praktijk

2565 MR
Den Haag
Hans Samson
Tel: 070-2601095 of 06-46395380
E-mail: info@delianen.nl
Website: www.delianen.nl
In eigen praktijk, via Skype, per e-mail en telefonisch

P.S. Help je mee de MIR-Methode te verspreiden? Je doet me een groot plezier als je dit artikel wilt doorsturen naar anderen! Plaats gerust dit artikel op jouw Facebook-pagina of verstuur het via je email, Twitter of Linked-in! Gebruik de knoppen aan de linkerkant of hierboven! Dankjewel!

P.S. Ken je de MIR-Methode nog niet? Ga dan naar de home page. Bekijk daar de video en ook de uitgebreide instructievideo. Meld je ook aan voor de nieuwsbrief en de 6 weken begeleidingsmailtjes voor extra ondersteuning!

Hoe meer je leert, hoe gezonder je wordt!
Wil je meer achtergrondinformatie en extra krachtige MIR-Methode technieken leren? Meld je dan aan voor de Be the MIRror website. Daarop staan meer dan 90 video's, waarmee je jezelf de rest van je leven kunt begeleiden, wat je ook overkomt! Door lid te worden, draag je bovendien bij aan het wereldwijd verspreiden van de MIR-Methode. Dankjewel daarvoor!
Klik hier voor meer informatie.
Mireille Mettes