Home » Artikelen » Autistische kinderen zijn heel speciaal

Reacties

Autistische kinderen zijn heel speciaal — 2 reacties

 1. Hallo Mirielle,

  Wat heerlijk om deze geweldig mooie woorden over deze kinderen te lezen!
  En wat prachtig dat er een link bij staat naar de lezing door Esther Hicks, oftewel Abraham. Ik kom regelmatig kinderen met een vorm van autisme tegen in mijn praktijk. Het zijn met recht (h)eerlijke kinderen!
  Ikzelf geniet van de MIR-methode en de kinder-MIR, voor mezelf!
  Veel dank daarvoor!
  En ik zal mensen zeker aanmoedigen om jouw site te bezoeken!

  Karin

 2. Hallo

  Mijn naam is marga schrijver en ik ben werkzaam als ASS begeleider op een zml school. Kan me heel goed vinden in bovenstaande woorden, het is ook mijn ervaring in het werken en omgaan met deze mooie mensen.
  Zou graag meer informatie willen in het hanteren van deze methode bij mijn leerlingen.
  harte groet,
  Marga