Dankjewel!!!

Dankjewel voor je liefdevolle intentie voor de wereld! ❤️

We gaan het zien wat we teweeg mochten brengen door met z’n allen de MIR-Methode voor de wereld te doen. Ik ben je enorm dankbaar dat je mee wilde helpen!

Het was jammer dat bij sommige mensen het beeld en geluid niet goed was. Dat kan aan je internetverbinding liggen of de onze of aan de mensen die de software leveren voor het webinar. Bij de andere webinars hebben we dit niet vaak, dus we gaan nog zoeken waar

Als je wilt, kun je hieronder je ervaring delen met iedereen. Wat merkte je, wat voelde je? Heb je beelden gekregen? Heb je ingevingen gekregen? Ik en alle anderen lezen ze graag! Dankjewel voor het delen!

En op naar die fijnere wereld!!!
Hartelijke groetjes, ❤️
Mireille Mettes

 


Reacties

2e Paasdag MIR-Methode voor de Wereld-Webinar — 90 reacties

  • Hai AL,
   Ik weet niet precies waar je op doelt, maar de MIR-Methode met elkaar samen doen zonder webinar, kan in principe elke week plaats vinden! De techniek daarvoor is in de maak. En de webinars, daarvoor moet ik eerst kijken wanneer ik daar zelf de ruimte voor heb. We doen sowieso elke maand al de MIR-Methode met een grote groep tijdens de inhoudelijke webinars die ik geef. Ik kijk met een schuin oog naar 2e Pinksterdag, maar ik zal het laten weten via de nieuwsbrief als het zeker is.
   Groetjes, Mireille

 1. Bedankt Mireille voor deze ervaring.
  Bij 5 “Alle tekorten aanvullen” kwam bij mij rust en zekerheid van binnen.
  Normaal gesproken erger ik me bij haperingen in techniek, maar nu zag ik er de humor van in. Dat is nieuw voor mij en ik ben er heel blij mee.
  De volgende keer doe ik graag weer mee.

  Hartelijke groet van Ellie

  • Hai Ellie,
   Wat fijn dat je erom kon glimlachen! En wat een heerlijk gevoel moet dat zijn geweest, die rust en zekerheid!
   Groetjes, Mireille

 2. De MIR-Methode pas ik al en tijdje toe afgelopen 2e paasdag was het bijzonder om het met veel mensen tegelijkertijd te doen. Het voelt goed met het besef dat er veel energie mag stromen van zoveel kanten.
  Ik heb het er warm van gekregen en ik voelde verbinding!!!
  Liefs Sjanie

 3. Het voelde heel erg fijn. En daarna ‘s nachts zeer goed geslapen. Het geeft mij een heel fijn en rustig gevoel.

 4. Lieve Mireille,
  Op 2e paasdag was ik er helemaal voor gaan zitten met een glas water en ik was erg benieuwd wat voor reactie het zou geven met zoveel mensen bij elkaar de 9 stappen te doen. Het maakte niet uit of het geluid slecht was ik kon je wel helemaal volgen. Tijdens de negen stappen heb ik zoveel gegapen vooral bij de stappen 5, 7 en 9. Heerlijk was dat. En ik voelde de energie helemaal door mij heen stromen. Echt een geweldige ervaring. Dank je wel. De volgende dag voelde ik me onrustig, hoesten en moe. In ieder geval is het wel voor herhaling vatbaar. Vrijdag weer een lezing ben benieuwd:) Hartelijke groeten en ook top dat je man het toch allemaal voor elkaar heeft gekregen. Alexandra

 5. Wat een grandioze intense ervaring mirren met zo velen. Mijn hart ging open en super veel energie ook de dag er na. Veel afvalstoffen losgelaten. Prachtig Mireille dat je dit hebt gedaan voor mij en de hele wereld. Doe graag een volgende keer weer mee.
  Hartegroet José

 6. Beste Mireille,
  Ik ben op een gegeven moment afgehaakt omdat het geluid zo storend was.
  hoop dat het een volgende keer beter gaat. Ik twijfel of het iets is voor mij.
  Jeanne

  • Beste Jeanne,
   Ja, kan ik me voorstellen. Volgende keer hebben we nieuwe software. Kijk maar of het dan goed voor je voelt.
   Groetjes, Mireille

 7. Lieve Mireille,
  ik vond het fantastisch om met zoveel mensen te ‘mirren’! De techniek liet ons in de steek, maar ik heb me daardoor niet laten afleiden. Ik voelde de gezamenlijke energie en ik heb het daarmee gedaan. Zoveel energie ben ik niet gewoon en voelde me wat hyper, vooral ‘s nachts. Ik ben blij te lezen dat ik niet alleen was. Er gaat nog steeds van alles door mijn hoofd…Ik richt het zoals je al beschreef op persoonlijke groei, want ik ga een spannende tijd tegemoet, waardoor ik soms wat twijfel aan mezelf. Zal ik dit wel allemaal kunnen? Voor mij zijn: alle tekorten aanvullen, basisbehoeften aanvullen en missie verduidelijken sterk nodig…
  De intentie naar de wereld toe, vond ik een zeer mooie gedachte, we zijn zoveel met onszelf bezig, het bundelen van onze krachten is zo noodzakelijk, nietwaar?
  Ik had behoefte aan veel water en moest ook veel geeuwen achteraf!
  Bedankt Mireille en veel succes met alles wat je onderneemt!

 8. Ik heb enorm gegaapt, vooral bij de tweede sessie. De tranen liepen over mijn wangen van het gapen. Na de sessie een heel warm gevoel in mijn lijf en vooral de warmte in mijn gezicht bleef.’s Morgens uitgerust wakker, voor de wekker! Ik vond het heel knap dat jij ondanks alle berichtjes over een slechte verbinding (hadden wij ook), zo rustig en enthousiast bleef doorgaan! Voor ons is dit zeker voor herhaling vatbaar 🙂

 9. Ik deed mee terwijl de kinderen erbij waren. Mijn jongste wilde daarna wel een MIR-massage met lekkere olie en mijn middelste (normaal niet zo van het aanraken) een massage met een mooi verhaaltje. Ze sliepen direct.
  De energie die neergezet wordt, wordt zéker deels onttrokken aan apparaten. Bij een lezing van Little Grandmother knipperden er steeds lampjes en de dag voorafgaand aan een dagtrip voor aardehealing hadden alle deelnemers printers en computers die van slag waren. Op internet staat een mooie video van een jongetje dat een kristalgrid maakt. De moeder filmde het en had voor de zekerheid nieuwe batterijen gebruikt. Die waren na geloof ik 10 minuten leeg! Ik vond het vooral ontroerend te beseffen met hoeveel we waren. Fijn dat de oorlogen (en criminaliteit), waar iedereen zo bang voor wordt gemaakt, meevallen. Maar al die ziekten zijn ook nog on-heelheid! We zijn al ver, maar er is ook nog veel (Licht/Liefde)werk te verrichten!

 10. Beste Mireille,
  de volgende dag voelde ik me terneergedrukt door een overdosis aan teleurstellingen, irritatie en niet gehoord worden. Er kwam niets uit mijn handen en ik ben zelfs op mijn buik op de kamervloer gaan liggen.
  De verdeeldheid van aandacht, alle chats die kwamen binnenrollen, en de onmogelijkheid om tegelijk met elkaar hetzelfde te doen was voor mij blijkbaar te storend. Nu hielp het ook niet dat ons bioritme weer danig in de war was gestuurd met het verzetten van de klok, maar toch: dit soort grappen haal ik niet meer uit.
  Succes verder, Linde

  • Beste Linde,
   Ja, op die manier is het dan ook echt teveel voor je. Helemaal begrijpelijk! Misschien is een kleinschalige MIR-Methode kring dan voor jou veel prettiger.
   Sterkte!
   Groetjes, Mireille

 11. Prachtig initiatief❤️Dank je wel.
  Na de webinar veel gapen en rondom mijn hart chakra veel energie en idd heel hyper.

  Liefs en groetjes Saskia

 12. Beste Mireille,
  het was een prachtig initiatief .BRAVO! Ik voelde me heel krachtig,maar heb niet kunnen slapen .Er ging van alles door mijn hoofd.De kracht heeft geduurd tot 11u en was hypernerveus , daarna was ik alles kwijt.Hoe zou dat komen Mireille?Ik ben wel niet gewoon van de Mir-Methode 2 maal na elkaar te doen.Ik ben nu wel heel moe.
  Zeker voor herhaling vatbaar.
  Hartegroet, co

  • Beste Co,
   Ja, ik herken het, ik was zelf ook hyper na het webinar. We moeten het maar zo zien dat we met elkaar een hele krachtige energie teweeg brengen die ons lichaam even moet verwerken. Geen zorgen, het is altijd gericht op je persoonlijke groei. Soms kan je lichaam er dan met moeheid op reageren, omdat het een en ander moet verwerken.
   Groetjes! Mireille

 13. Door de slechte verbinding heb ik het zelf gedaan dus ging niet lekker heb daarna ook slecht geslapen maar vandaag was ik wel helemaal fit dus toch nog goed gekomen

 14. Dag Mireille,

  Dankjewel voor je webinar, al je werk en jouw krachtige methode naar zelfrealisatie en vrede.
  Je inleiding hielp voor mij om de focus weer bij het positieve te leggen, diep van binnen realiseer ik me dat we op de goede weg zijn, maar het wordt soms ingewikkeld om te zien en het te voelen.
  Al MIR-rend met jullie allemaal zat ik gisteren op de bank: zinderend van energie. Het stroomde, emotioneerde, ik kreeg heel warme wangen. Heel bijzonder om te merken.
  Graag nog vaker!

 15. Het was fijn dit gisterenavond samen met mijn partner te doen! Samen een liefdesenergie (een opbouwende kracht) te delen met anderen na al die vreselijke berichten van afgelopen maanden. Ga er mee door Mireille!!!
  Je hebt de kracht en uitstraling een grote groep mensen te bereiken. Volgende keer doen we weer mee. De verbinding was slecht, maar de intentie was prachtig.

  Het mooie was dat vandaag ik, op de voor mij moeilijkste plek ter wereld, sterker, liefdevoller en rustiger was dan ooit.Je kunt het toeval noemen. Maar ik heb eerder het gevoel het me toevalt.

  Ik voel me dankbaar dat ik dit gisteren mee mocht maken.

 16. Hoi Mireille,

  Als ik bij de veelgestelde vragen het antwoord op de vragen bij VRAAG 5 lees, lijkt me dat “mir voor de wereld” niet kan. Ik ben zelf sterk gaan twijfelen omdat ik me vandaag heeel erg zwaar voelde (zoals nooit eerder).
  Ook de techniek wilde niet. Wat kan betekenen dat de kosmos het gebeuren verhinderen wilde.

  Ik heb je ook al via Facebook proberen te bereiken. Als je dit niet plaatst geen probleem. Maar voor mij hoeft dit geen tweede keer. Ook jou ging het niet goed!
  Las ik.
  Ik denk dat de grote groep oké is en het samen mirren ook. Maar dat het daarbij moet blijven.

  Van harte alle liefs, Monique

  • Beste Monique,
   Houd vertrouwen dat ik dit soort dingen niet zomaar doe. Ik heb er 3 jaar naartoe gewerkt om deze webinar te kunnen doen. Voor die tijd kreeg ik geen toestemming als ik daarom vroeg aan mijn onbewuste via spiertesten. Als je je heel zwaar voelt, kan dat ook komen doordat je hele sterke aarding hebt ervaren. Het ging mij prima. Ik vraag me af waar je dat uit opmaakt. Dat ik een bonzend hart had, betekent voor mij dat er veel energie in me om gaat en het is ook de opwinding van het samen brengen van zoveel mensen. Hoe gaaf is dat!
   Dat de techniek de 1e keer haperde, wil voor mij niet zeggen dat ik het op moet geven. Als ik dat zou hebben gedaan bij alle techniek die haperde in de afgelopen jaren, hadden we nu niet zo’n grote groep MIRrors gehad. Techniek hapert snel wanneer er krachtige energie in rond gaat. Daarover kunnen HSP mensen meepraten waarvan de computer snel hapert of zelfs stuk gaat. Ik ga gewoon door en ik hoop van harte dat het jou veel goeds mag brengen!
   Groetjes, Mireille

 17. In het begin erg geëmotioneerd daarna erge buikkrampen. Dat is vannacht zo gebleven en ontzettend warm.
  Ik vond het super dat ik erbij mocht zijn.

 18. Dag Mireille,
  De eerste maal geeuwde ik nog veel meer dan gewoonlijk. De tweede voor de wereld geeuwde ik slechts bij 5 en 7. even koude rillingen langs de achterkant van mijn armen maar ja het concentreren was enorm moeilijk.
  K heb maanden geleden een Engelse webinar meegedaan die toen ook heel slecht hoorbaar was.
  Misschien kan jij gewoon een dag en uur voorstellen en dat we het allemaal op ons eigen doen op een regelmatige basis. Herhaling en blijven mirren zal ook helpen. Velen dat beginnen met mirren ervaren toch ook allerlei ongemakken. Laat ons aannemen dat hetgeen we nu zo in het nieuws horen de zuivering van de wereld is. Samenhorigheid is alvast enorm hoog in België.
  groetjes aan u, uw team en alle mirrors.

  • Beste Diana,
   Ja zo is dat, het brengt juist mensen dichter bij elkaar met al die verschrikkelijke gebeurtenissen! En met elkaar MIRren via een vast tijdstip, dat is in de maak! Ik hoop het volgende week te kunnen laten zien. Anderen opperden dat idee ook al en ik vind het een super idee! Komt eraan!
   Groetjes, Mireille

 19. Ondanks mijn frustratie ben ik een grote fan van jou en van de MIR-Methode en whow wat een bijzondere reacties van zovelen.Nu vraag ik me nog meer af wat voor een persoon ik eigenlijk wel ben want geen enkel gevoel of ervaring van al deze fantastische reacties is bij mij van toepassing zodat ik me nog meer afvraag waar ik mee bezig ben en nog meer gefrustreerd raak.Lieve Mireille ik hop dat je mij hierin ook kan adviseren.Heel veel liefs Marian.

  • Beste Marian,
   Veel mensen voelen helemaal niks bij zo’n webinar, hoor! Alleen de mensen die daar een extra gevoeligheid voor hebben, voelen de energie. En zij melden dat hier dan ook. Dat kan misschien op jou overkomen dat er bij jou iets niet goed is of zo, maar dat is niet zo! Probeer te kijken naar hoe je je voelt in de dagen erna. Vrolijker? Meer vermoeid dan anders? Extra dorst? Kijk daarnaar en dan kun je pas echt zien wat zo’n gezamenlijke webinar voor je doet.
   Veel geluk en dankjewel voor je hartelijke woorden!
   Groetjes, Mireille

 20. Voelde niet veel van de energie zelf, maar ervoer heel veel rust. Direct daarna een enorme trek in chips, koek en wat dan ook en niet veel later een enorme huilbui … Heeft duidelijk wat losgemaakt 🙂

 21. Hallo Mireille,
  Ik voelde de hele dag al een soort van rust.Vlak voor en tijdens het Mirren voelde ik een enorme hoeveelheid energie tintelen in mijn armen en benen en suizen in mijn oren. En het hield nog zeker een uur aan. Het werkt dus echt!
  Groeten Erik

 22. Bedankt Mireille,

  Voor mij is alsof er wat donkere wolken zijn weggeschoven. De dag erna was ik heel energiek en ook ontspannend. Een bevrijdend gevoel.

  Liefs,

  Anne Marie

 23. Dag Mireille…

  De verbinding was slecht, ik wilde me daar niet verder door af laten leiden.
  Dus heb ik de verbinding verbroken.
  Maar niet de echte verbinding, ik ben met jullie allemaal verbonden gebleven, en heb de MIR gedaan voor de wereld met mijn eigen liefdevolle denken.
  Dank voor wat je doet.

 24. Lieve Mireille alle waardering voor het webinar !!Ik vond de energie heel sereen, ondanks de technische onrust. En : mijn buikpijn verdween tijdens het mirren !
  Heel interessant vond ik de info over ‘nog nooit zo weinig doden door oorlog als nu’, en dat verreweg de grootste oorzaak van overlijden ziekte is !
  Dat betekent nogal wat !
  Heb ik het goed begrepen dat de bron van deze info is Lyn Mc Taggart ?
  Dat was mij niet helemaal duidelijk ! Heel veel dank !

  • Beste Margriet,
   Wat fijn dat je de informatie eruit hebt kunnen halen! Ja, voor mij voelde het ook heel sereen. Eigenlijk heel stil. Wat super dat je buikpijn verdween! Ik vraag me zo af wat we nog meer kunnen realiseren wanneer we samen MIRren! De bron van de informatie over ‘nog nooit zo weinig doden’ is uit een video op YouTube. Ik heb iedere deelnemer aan het webinar daar een link van gestuurd in een email. Je kunt het op YouTube vinden door te zoeken naar ‘Is war over?-a paradox explained’. En de cijfers van doodsoorzaken heb ik van de website van de World Health Organization. Lynne McTaggart is mijn bron voor dat de natuur van de mens is om samen te werken en zich met elkaar te verbinden. De informatie over de kracht van het hart heb ik vooral geleerd van Gregg Braden. Allemaal mensen die fantastisch interessante wetenschappelijke informatie melden!
   Veel plezier met verder kijken!
   Groetjes, Mireille

 25. door het slechte geluid en beeld heb ik me geconcentreerd op de bol
  [ben heel erg hoog gevoelig ] zag er steeds een jonge man in die wat uitstrooide en zag de bol als de aarde zo mooi …….en met of zonder geluid die energie was zo overweldigend vond het wel pijnlijk toen je zei zelfmoord ik benoem het liever als zelfdoding pijnlijk omdat ik partner, zoon en dochter ben kwijt geraakt hierdoor moorden doe je volgens mij als je iemand anders iets aan doet en heb bij het mirren nog gevraagd dat ook hier een einde aan mag komen.dat de mens mag gaan beseffen dat dit niet het einde is Maar heel mooi en heel goed geslapen en veel rust gekregen hierdoor
  succes bij je volgende sessie liefs voor allemaal die mee gedaan hebben en veel kracht en ook jullie bedankt

  • Beste Maria,
   Dankjewel dat je het tijdens het webinar noemde over die bol. Het klinkt zo mooi wat die jonge man uitstrooide! Zo is het ook: we zijn aan het zaaien! Mijn excuses over het woord ‘zelfmoord’, ik zal het veranderen in mijn eigen woordkeus en in mijn presentaties. Het spijt me! Je hebt zo gelijk! En het spijt me ook voor je dat je zoveel schatten daardoor bent verloren. En, misschien gek gezegd, wat fijn dat jij er nog bent! Ben heel blij dat je zo fijn geslapen hebt!
   Tot volgende keer!
   Groetjes, Mireille

   • lieve Mireille
    weet zeker, dat je dit niet bewust heb gedaan maar waardeer je excuus door mijn werk [andere mensen die ik mag helpen] heb ik de kracht om verder te gaan met mijn leven maar ook de MIR-Methode doet daar zijn bijdragen aan zeker weten en geef het ook door aan mensen wens jou ook veel kracht toe met je mooie werk liefs Maria
    ps. .en die bol was zo mooi als ik dat mocht zien staat op mijn netvlies en weet dat we hierdoor veel kracht hebben mogen sturen naar moeder aarde [had het geluid gewoon afgezet]

 26. Beste Mireille,

  Ik heb t begin gevolgd en meegedaan samen met de eigen mir samen . Bij de verdere uitzending ben ik moeten afhaken. Ik heb eerste paasdag plotselinge operatie aan mijn linker enkel achter de rug. Dus ik had n beetje moeite om achter de pc te blijven zitten. De volgende keer maak ik hem af. De wereldbol met die mooie armen vind ik al een geweldig plaatje. Ik houd van mooie plaatjes. Mireille ik hoop dat heel veel mensen gaan en blijven mirren.

  Lieve groet, Dionne

 27. Hoi Mireille,

  Een hele leuke ervaring vond ik het! Bedankt! Na het webinar voelde het alsof er een kracht door me heen ging die zijn eigen weg ging (oncontroleerbaar) en had ook emoties. Vannacht heb ik weinig geslapen, maar ik voel me wel vrolijk en rustig.

  Ik zie veel reacties over de verbinding. Nu vraag ik me af: Maakt het uit dat deze verbinding minder was? Het gaat toch om de intentie en het synchroon uitspreken van deze? Ik voelde het in ieder geval heel sterk!

  Een volgende keer doe ik graag weer mee! Leuk! Ben ook heel benieuwd wat dit teweegbrengt!

  Hartelijke groetjes, Mariëtte

  • Beste Mariëtte,
   Mooi dat je ook die krachtige energie kon voelen! Ik vraag me af of het een volgende keer niet ‘s ochtends moet, aangezien zoveel mensen wakker bleven! Maar ja, dan is het gestuiter overdag en dat is misschien ook niet prettig. Ik ga nog wel invoelen daarover.
   En ja, ik begrijp de teleurstelling van veel mensen wel. Ik heb het webinar terug gekeken en geluisterd en het was behoorlijk storend. Gelukkig dat zoveel mensen desondanks hun intentie sterk konden houden en mee hebben gedaan. Daardoor is het energetisch beslist gelukt! Hoera! Gaan we beslist vaker doen!
   Groetjes, Mireille

   • Bedankt voor je reactie! Heel leuk en spannend om het vaker te doen!

    Wellicht is vlak na werktijd een idee? Dan heb je nog wat meer uur om te normaliseren voor je naar bed gaat? Veel succes met de verdere vormgeving!

 28. Tijdens het webinar voelde ik veel warmte. ‘s Nachts geen bijzonderheden gemerkt. Vandaag wel meer energie. En ik voel me liefdevoller. Wijzer. Dankbaar. Innerlijk weten: vertrouwen dat alles goed is/goed komt. Innerlijke rust. Fijn als we dit gaan herhalen, ik doe weer mee!

 29. Lieve Mireille,
  Dankjewel voor deze liefdevolle schitterende actie die we met z’n allen mochten delen en neerzetten! Ik heb nog een paar uur in bed liggen stuiteren van de liefdevolle energie 🙂 Vandaag voel ik nog steeds heel veel liefdevolle kracht door me heen gaan en ben vastbesloten iedere dag te MIRren voor de wereld ❤️
  Nogmaals dankjewel en heel veel liefs voor jou en je prachtige werk x

 30. Ik heb webinar slechts gedeeltelijk mee kunnen doen! Bij de “wereld-MIR” viel het geluid helemaal weg. Heb het zelf toen gedaan met de juiste intentie en daarna afgesloten. Hoop dat wij met z’n allen toch genoeg energie en liefde hebben rondgestuurd!
  Gr. Elly uit Alkmaar.

  • Beste Elly,
   Ja, volgens mij is het gelukt! Daar vertrouwen we gewoon op. Fijn dat je mee hebt gedaan, ondanks dat het geluid helemaal weg viel. Dankjewel!
   Groetjes, Mireille

 31. Er is al zoveel verteld over de slechte weergave, dus daar houd ik het bij.
  Een heel mooi initiatief, voor herhaling vatbaar!!!
  Maar de inspanning om het te volgen was zo groot dat ik er geen reacties van heb ondervonden, buiten het massale verbonden zijn!

 32. Hoewel het geluid en beeld niet optimaal was, lukte het me toch om bij mezelf te blijven en de stappen met jullie te doen om wat licht op onze aarde te laten schijnen. Tijdens het MIRren, zag ik vooral wat zich de laatste tijd afspeelt in deze wereld, de rampen en het terrorisme, maar ook de hele rij van oermens naar mens aan me voorbij gaan. Dit laatste vond ik heel mooi en toepasselijk, maar ook verwonderlijk. Na de sessie was ik heel rustig. Niet moe, maar ik had geen behoefte meer om te praten, totdat ik na nog geen uur, bijna op de bank in slaap viel. Er overviel me een moeheid, waar ik me niet meer tegen kon verzetten en ik ben dan ook naar bed gegaan en kon alleen nog maar ‘welterusten’ zeggen. Vanochtend vroeg en energiek wakker geworden. Ik voel me nog steeds erg rustig en kan weinig drukte om me heen verdragen. Ik vond het heel fijn om dit met z’n allen te doen. Dank je wel dat je dit mogelijk hebt gemaakt, Mireille <3

  • Hai Annie,
   Ja, we hoorden het van meer mensen. Jammer hoor! En het spijt me! We zijn in gesprek met degenen die ons de software leverden. Volgende keer andere!
   Groetjes! Mireille

 33. Het was erg bijzonder,
  heb veel moeten geeuwen, maar heb heel goed geslapen.
  Voelde de energie stromen helemaal super.
  Het was zeker eenwording, moeten we meer doen.
  Ben zelf een Deeksha gever en dat is een energie overdragen, soms met zijn allen over de hele wereld.
  Helemaal te gek dank je wel.
  Harte groet Marianne.

 34. Beste Mireille,
  Had mij erop verheugd, maar helaas was het beeld en het geluid niet om aan te zien en te horen, dus heb ik het uitgezet. Hopelijk volgende keer beter. Het iniatief was in ieder geval mooi.

 35. De webinar was voor mij de eerste keer, zoals ik ook pas kort wat heb gehoord over de MIRmethode. Alles is dus nog nieuw voor me. Na de Webinar ben ik op je website verder gaan zoeken. Ik vind het heel interessant en heb het gevoel er zeker iets mee te kunnen, voor mezelf, maar ook voor anderen.
  Dank je wel voor deze prettige kennismaking.

 36. Bedankt Mireille voor dit mooie initiatief. Het voelde heel fijn met zovelen te mirren.
  Het leek voor mij wel een pepmiddel. Ik ben tot 6 uur in de morgen wakker geweest. Ik kon de slaap niet vatten.
  Ook moest ik ‘s nachts wel 10 keer plassen. Mijn hoofd was ook erg druk. Ben benieuwd of je daar een reactie op hebt.
  Lieve groeten Marie-José

  • Beste Marie-José,
   Het zijn allemaal signalen dat je lichaam hard aan het werk was! Ik kon ook de slaap niet vatten en had langdurig een heel actief kloppend hart! Ik ga er vanuit dat het de energie is die flink aan de slag was in je lichaam.
   Hoop dat je je vandaag fijn voelt, hoewel… zoveel slaap heb je niet gehad!
   Groetjes, Mireille

 37. Het was een bijzondere ervaring ervaring om op tweede paasdagen de mir te doen.
  De wetenschap dat we dat met meer dan duizend mensen tegelijk deden, gaf een heel speciaal gevoel.
  Had ook echt het gevoel dat bij de tweede keer de wereld ook echt de negen stappen van de MIR-Methode onderging en dat het ook echt heel helpend was .
  Nog voor je sprak over hartsverbinding voelde ik het waaien en wervelen in en om mijn hart.
  Dank je wel dat je zo iets moois voor ons allemaal en voor de wereld hebt gecreëerd en dat ik er bij mocht zijn.
  Joke.

 38. Mireille, ik zit nu in Spanje en ik dacht dat de verbinding daarom slecht was, maar het was gedeeld leed.
  Ik heb hier al twee weken de griep, maar ik voel na gisterenavond weer een stukje hoop en zeker een collectief gevoel dat de MIR-Methode een balsem voor de mens en moederaarde is.
  Het gevoel wordt weer wakker om te staan voor mijn eigen talenten, liefde en hoop uitstralen vanuit de eenvoud van het hart.
  En ik denk dat mijn lichaam aan een grote reiniging toe was. Vernieuwing betekend ook oude patronen los laten. En voor mij geld nog beter luisteren naar mijn lichaam en rust op de juiste tijd.
  Mireille je leerde ons gisteren mooi SAMEN staan we sterk.

  Lieve groet, Christie

  • Beste Christie,
   Ja, en volgende keer zal de verbinding waarschijnlijk nog sterk zijn! In de groep zowel als de techniek, ha ha ha! Dat je weer een stukje hoop hebt gekregen, lees ik graag! Dat was mijn doel! Er is nog zoveel om hoop en vertrouwen voor te hebben! Hoop dat je griep gauw wordt ingeruild voor heerlijke energie!
   Groetjes, Mireille

 39. Mireille, ik vond het een mooie ervaring. Mijn partner wilde eigenlijk niets met de MIR-Methode; maar was toch bij me gaan zitten en heeft af en toe meegeaaid. Zelf heb ik vandaag wel pijn in mijn benen en knieen. Wat dat betekent weet ik niet. Ik voel me verder wel blij. Succes met je mooie werk! Liefs Annette

  • Beste Annette,
   Pijn in benen, knieën (en heupen) geeft vaak aan dat je stappen mag gaan zetten. Als je normaal geen pijn in je benen hebt, tenminste! Dus dat is een heel positief signaal van je lichaam!
   Veel geluk! En fijn dat je partner ook mee heeft gedaan!
   Groetjes, Mireille

   • Mireille, als antwoord op de vraag dat de pijn in mijn benen aangeeft dat ik stappen mag gaan zetten. In welke vorm moet ik dan denken? ik ben heel blij met het feit dat het een heel positief signaal is. Veel geluk! Liefs Annette

    • Beste Annette,
     Ik kan je er helaas geen duidelijk antwoord op geven. Soms is het dat je een beslissing kunt gaan maken, omdat de tijd rijp is. Soms betekent het dat je lichaam, je onbewuste er klaar voor is om een weg in te slaan, een verandering in je leven aan te brengen of om voor jezelf een bepaalde vrijheid te creëren in hoe je je wilt uiten. Als je doorgaat met de MIR-Methode zal het vanzelf duidelijker worden via stap 9. ‘Missie verduidelijken’. Je hoeft er dus niet bewust mee aan de slag, hoewel ik me je nieuwsgierigheid heel goed kan voorstellen!
     Veel geluk!
     Groetjes, Mireille

 40. Het voelde heel bijzonder aan dat wij met z’n allen op deze manier ons kunnen verbinden voor een betere wereld.

 41. Wat was het een teleurstelling. Had me er zo op verheugd om met zoveel mensen verbonden te zijn.Het is me totaal niet gelukt. Was mijn verwachting te hoog? Wilde ik te graag dat gevoel van samen zijn?
  ik hoop dat het de volgende keer wel gelukt.Samen zijn we immers sterk.

  • Beste Tea,
   Ja, ik kan me je teleurstelling goed voorstellen, hoor! Natuurlijk wil je dolgraag die verbinding! We gaan het de volgende keer gewoon WEL laten lukken!
   Groetjes! Mireille

 42. Ik heb uitgekeken naar de Webinar en zat op tijd klaar. Helaas was het geluid en de beelden van die aard dat er veel wegviel. Ik heb wel de eerste MIR-Methode meegedaan maar helaas niets bij gevoeld. Daarna was ik zo gespannen en geïrriteerd dat ik ben afgehaakt.
  Afgelopen nacht heb ik heel slecht geslapen en ben al om half 6 opgestaan omdat ik het in bed niet meer uithield.
  Vandaag heel erg moe, wat niet verwonderlijk is na zo’n nacht.
  Volgende keer beter en ik ga door met de MIR-Methode.
  Lieve Mireille,ben bedankt dat je dit met ons deelt.

  • Beste Truus,
   Ja, die irritatie was wel begrijpelijk, want het was erg moeilijk te volgen. En dat slechte slapen, dat hebben er meer gehad na het webinar! Is ook de intense energie die er door de hele groep vrij kwam, dus zou best een goed teken kunnen zijn! Ik hoop dat je je in de komende dagen fijn voelt. En tot een volgende keer!
   Groetjes, Mireille

 43. Mireille, jij hebt je best gedaan, maar net als veel andere mensen kreeg ik een soort stotteren te horen of soms niets. Ik heb mee gedaan aan de MIR-Methode, maar dat kon onmogelijk precies tegelijkertijd, aangezien ik niet kon horen wanneer je begon.
  Ik heb er dus geen enkele energie van gevoeld, geen gapen of wat dan ook, het was al storend genoeg om de boel te volgen. Ik hoop dus beter de volgende keer.
  Hartelijke groet Ada

  • Beste Ada,
   Ja, ik verwacht dat we dit soort gestotter niet nog een keer gaan meemaken! Het spijt me dat het voor jou nu niet voelbaar was. En dankjewel dat je een volgende keer weer gewoon mee wilt doen!
   Groetjes! Mireille

 44. Teleurgesteld vanwege de slechte kwaliteit, heb ik toch in mijn eigen tempo twee keer zitten mirren. De energie was er, daar had ik een goed gevoel over, wat voor mij betekende dat het werkte.
  Dank je wel Mireille, ik kijk uit naar de volgende webinar, want samen zijn wij sterk!

 45. Bedankt Mireille voor het initiatief om de wereld en al wat is liefdevolle energie te sturen. Dank allemaal.

 46. Prachtige ervaring, zeer energierijk en voelde vooral zeer heftig en emotioneel, veel verdriet kwam naar boven tijdens de 7e stap van de wereldMIR. Een gevoel dat zo onverwacht over me heen spoelde, een gevoel dat het de basisbehoeften van Moeder Aarde zelf aanging….. Niet van de mensen erop, niet van alle levende wezens of wat dan ook op Moeder Aarde, maar van Moeder Aarde zelf. Een gevoel van verdriet dat aanvoelde alsof je kind iets aangedaan wordt, de zorgen van een Moeder voor haar Kinderen, zo’n oergevoel van kwetsbaarheid, maar tegelijkertijd ook een enorme innerlijke kracht en vertrouwen dat het, ondanks nu moeilijke en heftige tijden, toch wel goed gaat komen met Haar en haar kinderen. Misschien mijn interpretatie, maar zo voelde dat even en was er flink van onder de indruk, omdat ik me er heel direct innerlijk mee verbonden voelde.

  Erg warm hartgevoel, stuiterballetje in mijn hart, nog steeds, nu ruim een uur na afloop van de webinar. Mireille bedankt!!!!!!

  En ja, ontzettend jammer van de zeer slechte kwaliteit van beeld en geluid van dit webinar. Ik neem aan dit een gratis trial was? Nou, dan zou ik als klant daar zeker melding van maken bij de aanbieder, omdat de betaalde versie vééééél te duur is om een abonnement met deze miserabele kwaliteit aan te gaan. Ik kwam niet eens aan het eind en werd er zomaar uitgegooid, kon dus ook geen reactie na afloop achter laten.
  Een prachtige intentie echter, die hier neergezet is en die zich daardoor natuurlijk niet liet weerhouden. 😉 <3

  • Beste Angelique,
   Dankjewel voor je prachtige beschrijving van wat je voelde! Ik moet zeggen dat ik vooraf had overwogen om in plaats van ‘wereld’ ‘moeder aarde’ te zetten.
   En nee, het was geen gratis software, we moesten daar flink voor betalen, dus ja, we hebben nog wat telefoontjes te plegen met deze of gene. Ach ja, we gaan gewoon door, ondanks dit soort tegenslagen! Het komt uiteindelijk toch allemaal goed!
   Dankjewel voor je tijd en aandacht die je het hebt willen geven en heel erg veel dank voor je beschrijving van wat jij voelde!
   Groetjes, Mireille

   • ❤️
    Dank je wel lieve Mireille dat je dit in de wereld zet, dank je wel lieve allemaal dat jullie meedoen hierin, want samen is zo’n enorme kracht en kunnen we zoveel moois in de wereld brengen. En ja… zo’n slechte kwaliteit en daar ook nog eens veel betaald hebbende… dat kan natuurlijk niet! Heel veel succes met dit staartje, maar heb er alle vertrouwen in dat dit goed gaat komen! En ach ja, Mireille, gewoon met z’n allen op de Binnenhof in Den Haag en op andere openbare plaatsen in parken en zo (net zoals die mensen in het oosten hun tai chi doen…) en natuurlijk op krachtplaatsen overal op de aarde etc… Moet kunnen… Zie je het al voor je? Overal ter wereld… iedereen aan de MIR met Oud en Nieuw het nieuwe jaar in, intentie voor het volgende jaar… Ik wel! Maar goed, groot denken, klein beginnen, bij jezelf, iedere dag twee keer… hahaha… Verbeter de wereld, begin bij jezelf. In wezen, iedere ochtend en iedere avond moet er toch al zo’n golf van MIR-activiteit te voelen zijn, niet dan? Als iedereen toch 2 maal daags die MIR doet… Een MIR-energie ‘Wave’; die over de wereld trekt. Zo rond 7 in de ochtend en 11 in de avond… 😉

    • Hai Angelique,
     Ja ja, je denkt al net zo als ik, ha ha ha! Dat de MIR-Methode zo gewoon wordt als een appeltje eten! Ik werk ook aan een manier om inderdaad met z’n allen tegelijkertijd de MIR-Methode te doen. Ik ben er al bijna. Als het klaar is, zet ik het in de nieuwsbrief. Ik hoop volgende week al!
     Groetjes en dankjewel voor je hartelijke woorden!
     Mireille

 47. Wat bijzonder om het eerste grootschalige wereld webinar te mogen meemaken. Het voelde, ondanks dat het geluid haperde en soms wegviel, heel goed om mee te kunnen doen. Na afloop van beide keren ervaarde ik een warm en loom gevoel. Bij de wereldheling stroomde er energie van mijn kruin naar mijn stuitje, het tintelde boven en onder.
  Dank voor de inspiratie en heling!

 48. Dag Mireille en iedereen,
  Ik was helaas te laat om via de webinar mee te doen, maar heb geprobeerd ‘op afstand’ aan te haken. Ik ben hooggevoelig, dat biedt mogelijkheden, toch?
  Omdat ik niet precies wist wanneer jullie gingen aaien, heb ik een paar keer de mir-methode geaaid, in de hoop dat één ervan tegelijk met jullie zou zijn. De eerste twee keer gebeurde er eigenlijk niets anders dan anders. Maar bij de derde keer was het alsof het lichter werd, terwijl ik met mijn ogen dicht op de bank zat. Zo’n idee van de eerste zonnestraal die door een dik grijs wolkendek prikt. Daarna voelde ik me als in een zee van mensen, die om me heen stonden. Maar ik stak er nog wel iets bovenuit. Ik verdween er niet in.
  Ik voelde ook tranen over mijn wangen lopen, maar toen ik die wat later weg wilde vegen, bleken mijn wangen gewoon droog. En ik heb nu het liedje ‘You raise me up’ in mijn hoofd.
  Ik vond het een erg mooie ervaring en ben benieuwd wat de anderen te melden hebben.

  • Hallo Hellen ,
   Jouw reactie lijkt ook op het PAAS VERHAAL (in een ZEE van Mensen die om jou heen stonden )Hoe mooi is dat ? En jij stak er wel iets bovenuit.
   Als of je GEDRAGEN wordt , MOOI is dat GENIET ervan Liefs Joke.

 49. Mireille , Het was GEWELDIG , zelfs als het geluid het FF af liet weten VOELDE je de MASSALE ENERGIE !!!
  Ook mijn Geeuwen was een mooie reactie en de pijn in mijn knie nam af .Dit was voor mij een PRACHTIGE HEALING .
  Mireille , het is binnenkort Pinksteren ( een idee ??? )voor weer een mogelijkheid ???Dit was een HEEEEL MOOOIE BIJEENKOMST.
  En wat zo fijn is ,Mireille, je kunt je eigen plek of plaats uitzoeken . Je zit bij jou altijd vooraan Een soort 1 OP 1 , dus Prive . Mireille nogmaals bedankt !!! XXXXXX Liefs Joke.

 50. Jammer, dat ik geen geluid had. Toch een goed gevoel over dit webinar.
  Verbinding,delen en samen -zijn- met velen voor de behoeften in de wereld.
  Moest in het begin veel gapen, tintelingen in en om lichaam heen. Later hele zware ogen, die bijna dichtvielen en veel beelden!
  Vooral tekorten aanvullen en basisbehoeften aanvullen waren sterk voelbaar voor mij. Mijn hartsverbinding met jullie was er en ik ben dankbaar, dat wij met zovelen onze energie hebben gebundeld voor vrede in onszelf en de wereld om ons heen. Allemaal nog een hartverwarmende Paasavond!
  Mireille bedankt voor dit initiatief! Liefs Els.

  • Beste Els,
   Dankjewel voor het delen! Zou je wat van je beelden met ons willen delen?
   Groetjes, Mireille

 51. heel heel spijtig van de slechte verbinding; je was slecht te horen, viel regelmatig weg en dit voelde mij heel slecht aan… ik heb meegedaan op mijn tempo maar het was het chaotisch… heel, heel spijtig en dat voor zo een belangrijke zaak…

 52. Lieve Mireille,
  Ik zag uit naar dit gebeuren, omdat kracht wilde putten uit dit samen zijn. Voor mijzelf, maar ook voor de wereld om mij heen. Ik heb de verbinding moeten verbreken, mijn energie raakte geheel verstoord.

  Liefs , Maronna

 53. Helaas ik ben letterlijk afgehaakt. Geen geluid en beeld dat steeds wegviel. Volgende keer beter

 54. Jammer dat de aanmelding gesloten is maar ik ga morgen zeker de mir methode doen om 20.30 uur. Ik wil ook een betere wereld zonder terrorisme.

 55. Wat fantastisch om met zoveel mensen te mirren, ik kijk er naar uit.
  Mireille alvast bedankt, dat jij dat allemaal voor ons doet.
  Wat een heerlijke energie zal dat zijn,
  Fijne paasdagen voor allemaal.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

* Vul alleen je voornaam in!

P.S. Je reactie zal niet meteen zichtbaar zijn op de website, omdat die eerst door ons gelezen wordt. Soms kan dat even duren wanneer we veel reacties ontvangen. Hartelijke groeten, Team MIR-Methode.