P.S. Help je mee de MIR-Methode te verspreiden? Je doet me een groot plezier als je dit artikel wilt doorsturen naar anderen! Plaats gerust dit artikel op jouw Facebook-pagina of verstuur het via je email, Twitter of Linked-in! Gebruik de knoppen aan de linkerkant of hieronder! Dankjewel!

P.S. Ken je de MIR-Methode nog niet? Ga dan naar de home page: www.mirmethode.nl Bekijk daar de video en ook de uitgebreide instructievideo. Meld je op de home page ook aan voor de nieuwsbrief en de 6 weken begeleidingsmailtjes voor extra ondersteuning!

Hoe meer je leert, hoe gezonder je wordt!
Wil je meer achtergrondinformatie en extra krachtige MIR-Methode technieken leren? Meld je dan aan voor de Be the MIRror website. Daarop staan meer dan 90 video's, waarmee je jezelf de rest van je leven kunt begeleiden, wat je ook overkomt! Door lid te worden, draag je bovendien bij aan het wereldwijd verspreiden van de MIR-Methode. Dankjewel daarvoor!
Klik hier voor meer informatie.
Mireille Mettes

Reacties

— 4 reacties

 1. Ik heb al vele jaren last van L.S. De eerste jaren had ik ontzettend veel jeuk. Ik doe de MIR methode gedurende een aantal jaren af en toe een tijdje maar wist niet dat het hielp bij L.S. Ik weet niet of het daardoor komt, maar van jeuk heb ik al jaren geen last meer, zonder dat ik nog smeersels of zo gebruik.

  • Beste Gerry,
   Ja, de MIR-Methode werkt aan de oorzaken van klachten. Dat betekent dat je immuunsysteem sterker wordt, waardoor allerlei klachten zich gewonnen kunnen geven, ook L.S. Of het bij jou echt is opgeklaard door de MIR-Methode, weten we natuurlijk nooit zeker, maar ik ben wel heel blij voor je!
   Groetjes, Mireille

 2. Lieve Mireille,

  Is er al meer bekend over Lichen Sclerosus? Wat de oorzaak is en hoe ervan te herstellen? Ik heb er zelf last van, net als een paar cliënten en vriendinnen.

  • Beste Marion,
   Nee, er is nog onvoldoende duidelijkheid om met zekerheid te zeggen wat de oorzaken zijn. Wel hebben we een aantal positieve ervaringsverhalen dat het bij die vrouwen is verminderd of zelfs verdwenen. Zodra ik er met zekerheid iets over kan zeggen, zal ik er een artikel aan wijden.
   Veel sterkte voor jou en de andere vrouwen!
   Groetjes, Mireille

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

* Vul alleen je voornaam in!

P.S. Je reactie zal niet meteen zichtbaar zijn op de website, omdat die eerst door ons gelezen wordt. Soms kan dat even duren wanneer we veel reacties ontvangen. Hartelijke groeten, Team MIR-Methode.