Lieve Mireille,
Ik wil nu toch even mailen, wat er allemaal veranderd is, na een poosje mirren.
Ik ben er drie maanden mee bezig geweest, wat heel gemakkelijk ging en vond het absoluut geen moeten!Van tijd tot tijd er iets anders aan toegevoegd bijv. detox..
Ook veel extra geleerd, dankzij de MIR-methode 1, die ik bij jou gevolgd heb.
Allereerst wat een methode, maar dat wist je al! Heb het aan vele mensen doorgegeven, om op jouw website te kijken en mensen verder geholpen.
Ik voel me zo goed. Heel veel energie, buikklachten zijn weg, die ik vaak na het eten kreeg, omdat er weer eens iets in zat, wat niet goed voor mij was. Sta veel stabieler en blijer in het leven,weet meer wat ik wil en waar ik nu echt voor ga.
Heb geen last meer van straling en electrosmog. Ook word ik niet meer moe van mensen in grote of kleine ruimtes.
Maar wat ook heel mooi is, is dat ik de halfedelstenen na een hele lange periode mag loslaten.
Ik ging ongeveer iedere zes maanden na een hele goede edelsteen therapeute en had
dan altijd weer een mooie steen nodig(getest via spiertesten)
Nu ging ik er naartoe, om te kijken of er nog een edelsteen nodig was, hoewel ik zelf voelde van niet.
En wat Tosca ook testte, geen een was er meer nodig.
Heel bijzonder allemaal. Wat ik nog bijna zou vergeten is, dat de L.S. heel rustig is en dat ik er nauwelijks meer last van heb en veel minder smeer!
Dit was het voor nu.
Heel hartelijk dank voor al het moois, wat je me heb mogen aanreiken, Mireille.
Lieve knuffel MarijkeReacties

— 4 reacties

 1. Ik heb al vele jaren last van L.S. De eerste jaren had ik ontzettend veel jeuk. Ik doe de MIR methode gedurende een aantal jaren af en toe een tijdje maar wist niet dat het hielp bij L.S. Ik weet niet of het daardoor komt, maar van jeuk heb ik al jaren geen last meer, zonder dat ik nog smeersels of zo gebruik.

  • Beste Gerry,
   Ja, de MIR-Methode werkt aan de oorzaken van klachten. Dat betekent dat je immuunsysteem sterker wordt, waardoor allerlei klachten zich gewonnen kunnen geven, ook L.S. Of het bij jou echt is opgeklaard door de MIR-Methode, weten we natuurlijk nooit zeker, maar ik ben wel heel blij voor je!
   Groetjes, Mireille

 2. Lieve Mireille,

  Is er al meer bekend over Lichen Sclerosus? Wat de oorzaak is en hoe ervan te herstellen? Ik heb er zelf last van, net als een paar cliënten en vriendinnen.

  • Beste Marion,
   Nee, er is nog onvoldoende duidelijkheid om met zekerheid te zeggen wat de oorzaken zijn. Wel hebben we een aantal positieve ervaringsverhalen dat het bij die vrouwen is verminderd of zelfs verdwenen. Zodra ik er met zekerheid iets over kan zeggen, zal ik er een artikel aan wijden.
   Veel sterkte voor jou en de andere vrouwen!
   Groetjes, Mireille

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

* Vul alleen je voornaam in!