Reacties

— 4 reacties

 1. Ik heb al vele jaren last van L.S. De eerste jaren had ik ontzettend veel jeuk. Ik doe de MIR methode gedurende een aantal jaren af en toe een tijdje maar wist niet dat het hielp bij L.S. Ik weet niet of het daardoor komt, maar van jeuk heb ik al jaren geen last meer, zonder dat ik nog smeersels of zo gebruik.

  • Beste Gerry,
   Ja, de MIR-Methode werkt aan de oorzaken van klachten. Dat betekent dat je immuunsysteem sterker wordt, waardoor allerlei klachten zich gewonnen kunnen geven, ook L.S. Of het bij jou echt is opgeklaard door de MIR-Methode, weten we natuurlijk nooit zeker, maar ik ben wel heel blij voor je!
   Groetjes, Mireille

 2. Lieve Mireille,

  Is er al meer bekend over Lichen Sclerosus? Wat de oorzaak is en hoe ervan te herstellen? Ik heb er zelf last van, net als een paar cliënten en vriendinnen.

  • Beste Marion,
   Nee, er is nog onvoldoende duidelijkheid om met zekerheid te zeggen wat de oorzaken zijn. Wel hebben we een aantal positieve ervaringsverhalen dat het bij die vrouwen is verminderd of zelfs verdwenen. Zodra ik er met zekerheid iets over kan zeggen, zal ik er een artikel aan wijden.
   Veel sterkte voor jou en de andere vrouwen!
   Groetjes, Mireille

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

* Vul alleen je voornaam in!

P.S. Je reactie zal niet meteen zichtbaar zijn op de website, omdat die eerst door ons gelezen wordt. Soms kan dat even duren wanneer we veel reacties ontvangen. Hartelijke groeten, Team MIR-Methode.